Subscriu-te

El Festival de Música de Besalú programa concerts cada diumenge de setembre a l’església de Sant Pere

Els quatre concerts d’aquesta nova edició del Festival de Música de Besalú, la vint-i-unena, tindran lloc els quatre diumenges de setembre, sempre a les 7 de la tarda, a l’església del monestir de Sant Pere d’aquesta població de la Garrotxa.

El Festival arrenca el 3 de setembre amb el quartet vocal The Hanfris Quartet, que torna al Festival a petició popular. Les quatre veus oferiran un espectacle titulat Barbershow, precisament amb músiques d’estil barbershop.

El 10 de setembre hi haurà un concert de música de pel·lícules a càrrec del Duo Kairós, format per Cesare Chiacchiaretta a l’acordió i Marco Colacioppo al piano, dos intèrprets italians que oferiran partitures cèlebres de pel·lícules, com El padrí o La llegenda del pianista sobre l’oceà, en versions arranjades pel mateix Chiacchiaretta.

El 17 de setembre serà el torn de dos pianistes alemanys, Christoph Ewers i Michael Kuhn, que oferiran el programa titulat Duel de pianos, on alternaran interpretacions com a solistes amb actuacions en format de duet de piano a quatre mans.

Finalment, el 24 de setembre el violinista Vadim Tchijik, acompanyat al piano per Armine Varvarian, oferirà Les músiques de l’Orient Express, un programa brillant amb obres de Dvořák, Kreisler o les Danses romaneses de Bartók.

El Festival de Música de Besalú, organitzat per Opus Artis, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Besalú i el patrocini de la Fundació Metalquimia.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter