Subscriu-te

El Festival Mas i Mas anuncia els primers noms de la seva desena edició

Andrea Motis i Joan Chamorro actuaran al Palau de la Música, el 31 d’agost

El San Miguel Festival Mas i Mas arriba enguany a la desena edició amb més de 400 actuacions en cinc espais diferents: el Palau de la Música Catalana, les sales Jamboree, Tarantos i Moog, i al MUHBA de la plaça del Rei, amb la programació de diversos estils de música. El Festival s’inaugurarà al Palau el 27 de juliol i tancarà les portes allà mateix amb el darrer concert l’11 de setembre, i ja ha anunciat els primers noms de la programació d’aquesta edició, per als quals la venda d’entrades ja està oberta.

Quatre dels concerts anunciats tindran lloc al Palau de la Música Catalana. La programació comença amb la inauguració del Festival a càrrec de la banda britànica Level 42. El 3 d’agost el Palau acollirà la proposta “Miscel·lània” de Manel Camp Trio i Llibert Fortuny amb l’Orquestra Camera Musicae, en una coproducció amb el Centre d’Arts Escèniques de Reus, estrenat el passat cap de setmana en aquesta localitat. I el 31 d’agost es farà la cloenda del Festival amb el concert “Múltiples instruments, múltiples colors” d’Andrea Motis amb el Joan Chamorro Quintet i Scott Robinson, i amb la participació especial de músics de la Sant Andreu Jazz Band. Per últim, acabarà tota la programació amb el concert especial de l’11 de setembre de l’Orquestra Simfònica de Tarragona Camerata XXI, l’Orfeó Català dirigit per Josep Vila i Casañas, la soprano Marta Mathéu i Xavier Puig com a director, amb obres de R. Lamote de Grignon, E. Toldrà, X. Montsalvatge, J. Rodoreda, J. Manén, J. Vila i Casañas i F. Alió. A més, la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català (al Palau) acollirà el concert de Maria del Mar Bonet i Manel Camp l’1 d’agost en tres sessions el mateix dia.

També s’han anunciat el concert al Jamboree del Roberto Fonseca Quartet el 28 de juliol, l’actuació de Kink & Neville Watson a la sala Moog, i la programació diària dels 30 Minuts de Flamenc a l’espai Tarantos amb els grups Karime Amaya i A Media Luz. També tindran lloc els 30 minuts de Música al Museu del MUHBA, a la plaça del Rei, que es faran tots els dies amb petits concerts de clàssica i amb conferències prèvies alguns dies a l’Avantcambra del Saló del Tinell, i el concert de la formació Harmonia del Parnàs a la Capella de Santa Àgata.

Les entrades del Festival ja disponibles, es poden adquirir a les taquilles dels mateixos llocs dels concerts o al web del Festival Mas i Mas: www.masimas.com/festival.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter