Subscriu-te
,

El Jardí dels Tarongers consolida la programació amb la quarta temporada de concerts

 

Josep Buforn i Elisabet Franch oferiran un concert extraordinari el 23 de febrer

Després de la reobertura l’octubre del 2014, el Jardí dels Tarongers es consolida amb més de 100 concerts i 11.500 visitants.

L’Associació Jardí dels Tarongers, juntament amb el Consell Català de la Música inicien aquesta setmana la quarta temporada de concerts del Jardí dels Tarongers amb el reconeixement i consolidació atorgada pel públic, la premsa i els artistes. En aquesta temporada 2018, durant el Cicle d’Hivern se celebraran 9 concerts, 8 dins del Cicle de Música en la Intimitat i un d’extraordinari, el 23 de febrer, amb la flautista reconeguda internacionalment Elisabet Franch i el pianista Josep Buforn.

La pianista Eugènia Guri

Aquesta quarta temporada començarà, doncs, demà divendres, 12 de gener, amb un recital de piano protagonitzat per Eugènia Guri, que interpretarà obres de Schubert i Ginastera. El seguirà un altre recital de piano, el 19 de gener, amb Rubén Russo, que presentarà un programa amb obres d’Scarlatti, Mozart, Beethoven i Schumann. Tancaran el mes de gener, el dia 26, les Solistes del Cor Vivaldi amb la Vivaldi Camerata, sota la direcció d’Òscar Boada, que oferiran en primícia l’Stabat Mater de Johann Baptist Vanhal (1739-1813).

Peter Schmidt i Katia Michel

El mes de febrer comptarà amb les actuacions del duo de violoncel i piano format per Peter Schmidt i Katia Michel (dia 2), amb obres de Martinů, Janáček i Mendelssohn; i del Duo Bruyères (dia 16), format per la flautista Isabel Serra i el pianista Andrés Moya, amb obres de Debussy, Antoni Soler, Conrad Setó i Toldrà. Al març tindran lloc les actuacions del pianista Albert del Viso (dia 2), amb obres de Schubert, Chopin i Brahms; la pianista Laura Pastor (dia 9), amb obres de Montsalvatge i Schumann, i, finalment, clourà el Cicle d’Hivern (dia 16) el duo format per la soprano Mireia Tarragó i la pianista Marina Pelfort amb la interpretació d’un programa dedicat al lied, amb obres de Robert Schumann, Clara Schumann i Brahms.

La Casa Bartomeu-Jardí dels Tarongers (carrer de la Ràbida, 5, a Barcelona) va ser, gràcies al mecenes Josep Bartomeu, un centre vital de la vida musical de Barcelona a mitjan segle XX. L’espai era un lloc d’acollida per als joves talents musicals. L’any 1980 Josep Bartomeu va cedir la casa a la Generalitat amb la condició que hi continués l’activitat musical. I s’hi va instal·lar el Centre de Documentació Musical, però el 2001 la casa va quedar tancada i abandonada fins que la Generalitat la va cedir al Consell Català de la Música, que ha volgut mantenir-hi l’objectiu que va proposar Josep Bartomeu: oferir a joves músics la possibilitat de presentar-se davant del públic.

Tots els concerts començaran puntualment a les 19.30 h i tindran una durada aproximada de 40 minuts sense descans. En finalitzar cada concert se servirà una copa de cava als assistents. Amb l’entrada lliure (places limitades i sense reserva), es proposa una aportació de 10 euros per a cada concert. Més informació a: www.jardidelstarongers.org.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter