Subscriu-te

El Liceu acollirà dues funcions d’”Il trovatore” en versió de concert amb Dudamel i Netrebko

La producció, que tindrà lloc els dies 1 i 4 d’octubre, serà la primera òpera de la programació ja presentada, i suposarà el debut del director veneçolà al coliseu de la Rambla i amb aquesta partitura verdiana, així com la primera ocasió en què coincidirà amb la diva russa.

Anna Netrebko i Gustavo Dudamel ja eren dos dels principals atractius de les properes temporades del Gran Teatre del Liceu, per on havien de passar per separat el gener de 2021 –en el cas de la soprano, que hi oferirà un recital- i en una data futura encara per determinar –en el cas de Dudamel, per dirigir-hi “La flauta màgica”-. Amb tot, serà molt abans que tots dos artistes coincidiran, per primer cop en les seves carreres, a l’escenari barceloní, amb dues funcions en versió de concert de l’òpera verdiana “Il trovatore” els propers dies 1 i 4 d’octubre.

Així, el director veneçolà veurà complert el seu somni de dirigir aquesta partitura al capdavant d’un repartiment que encapçalarà Netrebko però del qual també formaran part Yusif Eyvazov, Ludovic Tézier i Okka von der Damerau.

La feliç coincidència és un nou fruit de la gestió del director artístic de la institució, Víctor Garcia de Gomar, i de la fructífera relació professional que manté amb Dudamel, el calendari del qual ha quedat alliberat després de la cancel.lació de la temporada de l’Orquestra Filharmònica de Los Angeles, de la qual és titular.

Considerat un dels millors directors d’orquestra del món, Gustavo Dudamel dirigeix l’Orquestra Simfònica Simón Bolívar de Veneçuela des del 1999 i la Filharmònica de Los Angeles des del 2009. Actua regularment, però, als escenaris més importants d’arreu del món i les últimes temporades ha visitat la ciutat de Barcelona en diverses ocasions, com també ho ha fet, en el passat, la soprano russa Anna Netrebko.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter