Subscriu-te
,

El Palau de la Música reprèn la Jornada de Portes Obertes i ofereix diversos tallers de cant coral

Després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la pandèmia, el proper diumenge 20 de novembre el Palau de la Música tornarà a celebrar la tradicional Jornada de Portes Obertes, de 10 a 15 h. L’esdeveniment, obert a tota la ciutadania, permetrà tant gaudir de les instal.·lacions de l’edifici modernista Patrimoni de la Humanitat com participar en diversos tallers de cant coral.

En aquesta jornada festiva, durant 5 hores els visitants podran accedir a la Sala de Concerts (platea i segon pis), escenari de grans concerts i esdeveniments; a la Sala Lluís Millet, emblemàtica sala de descans situada a la planta principal que aquests dies acull l’exposició “Sentir les escultures” de Naxo Farreras, i a la seva balconada, que s’obrirà als assistents per gaudir del jardí de columnes, totes diferents i coronades per capitells de pedra amb motius florals, tret característic de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

El públic accedirà al Foyer, que actualment acull la mostra “La Cobla: Tradició i modernitat”, i a la Plaça que es convertirà també en un espai musical gràcies a la col·laboració amb el Concurs Internacional de Música Maria Canals que cediran un piano per a que tothom pugui convertir-se en intèrpret del Palau per un dia. Finalment, el Centre de Documentació de l’Orfeó Català oferirà visites guiades a grups reduïts a les seves instal·lacions, situades a la cinquena planta del Palau i que custodia fons documentals que es remunten al segle XII.

A més, tal com s’ha fet els darrers anys amb gran èxit de convocatòria, s’oferiran tallers de cant coral al públic general, en què els participants tenen l’oportunitat d’assajar diverses peces i posteriorment interpretar-les a la Sala de Concerts davant el públic assistent.  Es tracta d’una oportunitat per acostar el cant coral a tota la ciutadania. Enguany s’ofereixen 500 places i els tallers seran conduïts per Mariona Fernàndez, directora de Palau Vincles, i Montse Meneses, sotsdirectora de l’Orfeó Català.

La Jornada se celebra al voltant de la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música. Les entrades per a les #PortesObertesPalau es poden adquirir per internet a través del web del Palau o bé presencialment a Taquilles del Palau pel preu simbòlic d’1 euro; la recaptació es destinarà íntegrament a Palau Vincles, el Projecte sociomusical del Palau de la Música Catalana, que a partir de la pràctica coral té com a objectiu fomentar la inclusió social d’infants i joves. 

Portes Obertes 2.0 i descomptes especials

Com ja és habitual, la Jornada de Portes Obertes també tindrà protagonisme a les xarxes socials. Amb l’etiqueta #PortesObertesPalau es convida a tota la ciutadania i assistents a seguir les activitats a través del Facebook, Twitter i Instagram del Palau de la Música i a compartir la seva visita.

A més, durant tot el dia es promourà el Concurs Fotogràfic de la Jornada “la Millor Foto” a través de Twitter i Instagram amb l’etiqueta #PortesObertesPalau. De totes les imatges rebudes durant la jornada, es triarà la millor i el guanyador podrà gaudir d’un sopar per a dues persones al Cafèdel Palau, gentilesa de Balot Restauració.

Amb motiu de la Jornada de Portes Obertes d’aquest any també s’oferirà, durant tota la jornada, un descompte del 20% en la compra d’entrades dels concerts del cicle Nadal al Palau. Així mateix, el Cafè del Palautambé se suma a la celebració amb preus especials per esmorzar, i en el menú del dinar. I a la Botiga del Palau es podran adquirir articles variats i llibres amb un 5% de descompte.

Imatge destacada: (c) Quim Roser.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter