Subscriu-te

El pianista Jean-Frédéric Neuburger substitueix Fazil Say al concert del cicle Concerts Simfònics al Palau

Jean-Frédéric Neuburger

El dissabte 19 de novembre a les 19 h actuarà el pianista Jean-Frédéric Neuburger en substitució de Fazil Say al concert del cicle Concerts Simfònics al Palau de la Música. Say ha cancel·lat el concert per motius de salut.

Tot i la seva joventut, Neuburger és un pianista amb un currículum acreditat, amb una carrera excel·lent al seu país i en diversos auditoris d’Europa. Ha tocat com a solista amb orquestres com la London Philharmonic Orchestra, New York Philharmonic Orchestra, Filharmònica de Xangai i Orchestre Philharmonique de Radio Fance, entre moltes d’altres i ha estat dirigit per músics de la rellevància de Lorin Maazel. Molt reclamat com a intèrpret i reconegut per l’extrema varietat del seu repertori, des de Bach fins a compositors del segle XXI, al programa mantindrà les obres previstes de Bach, Mozart i Beethoven.

El concert “Beethoven2” serà un concert dirigit pel titular de la Simfònica, Rubén Gimeno, en què es podran escoltar, a la primera part, obres de Bach i Mozart. L’OSV vol aprofundir en el contingut del silenci, des de l’espai del qual emana tota música possible i tot missatge sonor. Aquest és l’objectiu d’incorporar un breu fragment de Bach en cada concert, per retrobar la relació amb el silenci des de la bellesa de l’organització sublim dels sons. Vol ser un acte de purificació per endinsar-se en el concert amb l’ànima més neta del soroll diari. El pianista francès Jean-Frédéric Neuburger interpretarà el Concert núm. 23 en La Major, K. 488 de W. A. Mozart, tal com estava previst al programa inicial. 

A la segona part s’interpretarà la Simfonia núm. 2 en Re major, op. 36 de Ludwig van Beethoven. Amb aquesta simfonia s’inicia la integral de Simfonies de Beethoven que la Simfònica interpretarà repartides durant tres temporades. En aquesta ocasió, es podrà gaudir de la Segona, la Cinquena s’oferirà en el concert del 28 de gener de 2012 i la Setena el 26 de maig de 2012.

A més, amb motiu del 25è aniversari de l’OSV, diversos compositors catalans han regalat una fanfara a l’Orquestra. I dissabte es podrà escoltar la del mestre Moisès Bertran.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter