Subscriu-te

El pianista Víctor Braojos inicia el Cicle d’Hivern 2019 del Jardí dels Tarongers

Divendres que ve, 18 de gener, el Jardí dels Tarongers reprendrà la temporada de concerts, corresponent al Cicle d’Hivern 2019, amb l’actuació del pianista Víctor Braojos. L’intèrpret tornarà al Jardí per oferir un recital bàsicament romàntic amb obres de Schubert i Chopin. Segons la crítica, Braojos destaca per la seva habilitat, musicalitat i delicadesa, amb un èmfasi especial en la naturalitat interpretativa i un so propi i original. El concert serà a les 19.30 h i tindrà, com és habitual, una durada aproximada de 45 minuts.

El cicle continuarà els divendres 25 de gener, 15 i 22 de febrer i 8 i 22 de març de 2019. Hi participaran, per aquest ordre, el pianista Álvaro Mur, guanyador del Concurs Internacional de Música de Les Corts 2018; el Trio Jakob, format per Asier Merino (violí), Carla Peña (violoncel) i Imanol Casan (piano); el pianista noruec Christian Grovlen; l’arpista Esther Pinyol i la soprano Anabel Real, i el DeLis Duo, format per Irma Bau Rubinat (violoncel) i Irina Veselova (piano).

En la programació d’aquest nou cicle el compositor Franz Schubert tindrà un protagonisme significatiu, com també les obres Chopin i Ravel. Una programació en què també destaca el concert de la soprano Anabel Real i l’arpista Esther Pinyol, que oferiran un repertori més variat: Marcel Torunier, David Watkins, Manuel de Falla i Enric Morera. Podeu consultar el detall de la programació en aquest enllaç.

Aquest és el cinquè any d’activitats al Jardí dels Tarongers, organitzat pel Consell Català de la Música, que ha aconseguit consolidar un projecte nascut amb la finalitat d’oferir a joves músics l’ocasió de mostrar els seus talent i art en un entorn intimista com és la Casa Bartomeu, també coneguda com el Jardí dels Tarongers. Un projecte que fa més de setanta anys va iniciar el seu propietari, el mecenes Josep Bartomeu. Fent balanç de les activitats dutes a terme aquests darrers quatre anys al Jardí dels Tarongers, s’hi han ofert 142 concerts en diferents modalitats: intèrprets solistes, conjunts de cambra, orquestres i també corals. A més, s’hi han representat quatre òperes en versió de cambra, s’hi han organitzat actes especials, com el 70è aniversari de la presentació de Victòria dels Àngels al Jardí dels Tarongers, i ha participat al Concurs Internacional de Música de Les Corts, entre d’altres.

Imatge destacada: el pianista Víctor Braojos

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter