Subscriu-te

El Quartet Casals inicia una nova etapa amb la violista Cristina Cordero

El Quartet Casals obre una nova etapa a finals d’aquest estiu amb la incorporació de la violista Cristina Cordero com a nou membre de la formació. Cordero agafa el relleu de Jonathan Brown, que des de l’any 2002 ha exercit com a violista titular de la formació de manera ininterrompuda.

El canvi es produeix després que Brown, recentment nomenat professor a The Colburn School a Los Angeles (Estats Units), hagi decidit posar fi de manera amical a la seva trajectòria com a violista del Quartet Casals. Els altres membres del Quartet, de la seva banda, li han agraït la tasca feta i li ha expressat el seu afecte.

Després de vint-i-set anys de trajectòria internacional, el Quartet Casals acara aquesta renovació apostant per la jove violista Cristina Cordero. Nascuda a Madrid l’any 1998, Cordero s’ha format a la Escuela Superior de Música Reina Sofía de Madrid (on va néixer el Quartet Casals) i a la Hochschule für Musik und Theater de Múnic, seguint el mestratge de D. Poppen, H. Schlichtig, N. Imai i del mateix Jonathan Brown, i se la considera actualment una de les intèrprets més actives del panorama musical europeu.

Jonathan Brown acabarà els compromisos professionals acordats amb el grup, que inclouen la gravació propera del nou volum que formarà part de la integral Xostakóvitx que el Quartet Casals prepara amb el seu segell, Harmonia Mundi Internacional. Pel que fa a Cristina Cordero, serà presentada al públic el proper 31 d’agost, en el concert que anualment el Quartet Casals celebra en el marc de la Schubertíada de Vilabertran.

Imatge destacada: (c) Pablo Rodrigo.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter