Subscriu-te

El quartet de flautes de bec Windu guanya tres premis GEMA

© Toni Gutiérrez
© Toni Gutiérrez

L’organista Montserrat Torrent va rebre el Premi d’Honor.

El 8 de juny passat, el quartet de flautes de bec Windu va guanyar els tres Premis GEMA als quals estava nominat: categories de Premi Innovació 2016, Premi Grup Jove 2016 i Premi del Públic al Millor Grup 2016, guardons que van evidenciar el reconeixement del sector i del públic al seu inusual espectacle de música antiga Under construction. Aquests premis són atorgats per l’Asociación de Grupos Españoles de Música Antigua (GEMA) a la Creativitat i la Innovació en la Música Antiga.

Windu és un quartet de flautes de bec sorgit a Barcelona que aposta per la interpretació de la música antiga amb una escenografia que la magnifica. El conjunt està format pels flautistes Clara Cowley, Eloi Fuguet, Marcel Leal i Eva Jornet, el director d’escena Iban Beltran i l’il·luminador Oriol Ibáñez.

L’acte de lliurament, que va tenir lloc a l’auditori CentroCentro de la plaça de Cibeles de Madrid, va comptar amb la presència d’un gran nombre de socis, amics de la música, representants d’institucions que col·laboren amb el sector, professionals de la premsa musical i de festivals especialitzats. Les votacions, realitzades amb estricte vot secret dels membres associats, han estat controlades i la confidencialitat garantida per l’Observatorio de Cultura y Creación Independientes.

L’organista Montserrat Torrent va rebre el Premi d’Honor 2016 d’aquesta associació, que també va rebre l’organista i clavecinista aragonès José Luis González Uriol. Ambdós van rebre el premi per “la seva enorme influència en la recuperació, divulgació i docència del gran repertori ibèric per a tecla del Renaixement i Barroc”.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter