Subscriu-te

El Quartet Mèlt celebra deu anys als escenaris al Palau de la Música amb un concert amb convidats especials 

El dilluns 23 d’octubre (19 h) el grup vocal a cappella Quartet Mèlt celebrarà deu anys als escenaris amb un concert al Palau de la Música que girarà entorn el seu darrer disc Celebrem, publicat la primavera passada, i tindrà convidats especials.

Format per la soprano Carolina Alabau, la contralt Ariadna Olivé, el tenor Eloi Fort i el baríton Oriol Quintana, el Quartet Mèlt va participar i guanyar la tercera edició del programa de TV3 Oh happy day l’any 2015 i va participar en La Marató de TV3 el mateix any. Aquestes fites li van proporcionar gran popularitat i l’han dut a presentar els seus propis espectacles a escenaris d’arreu de Catalunya i d’altres indrets.

El concert comptarà amb les col·laboracions especials de Magalí Sare, que va formar part del quartet, Gemma Humet, The Hanfris Quartet i Mariona Escoda, guanyadora de la primera edició del programa Eufòria de TV3 i que durant sis anys ha estat alumna d’un dels components del Quartet Mèlt. El programa inclou música tradicional catalana, musical nord-americà, folklore i tango argentins, dansa renaixentista, composicions contemporànies i rumba i cançó catalanes”, amb obres de Benjamin Britten (The succession of the four sweet months) Ned Washington i Leigh Harline (When you wish upon a star), Pierre Attaignant (Tourdion), Karl F. Zöllner (Bon menú), Paul Drayton (Johann Sebastian Bach, Masterpiece, I), Castor Pérez i Glòria Cruz (Vestida de nit), Eric Whitacre (This marriage), Ástor Piazzola (La muerte del ángel), Joan Baptista Humet (Si te me’n vas), Manu Guix (La rosa), Peret (Gitana hechicera), Toto (Rosanna) i algunes cançons populars. 

Format el 2013, el Quartet Mèlt treballa un repertori molt ampli i variat, basat essencialment en obres escrites per a cor mixt a quatre veus a cappella, i que comprèn des de la música antiga fins a temes moderns de gèneres diversos i de caràcter popular. Fins a Celebrem, que ara presentaran al Palau, la formació vocal ha publicat els discos Maletes (2016, RGB Suports) i Xarrampim (2017, RGB Suports). L’any 2017 van col·laborar al disc Un estrany poder d’Els Amics de les Arts i, el 2018, al disc LEON del Quartet Brossa i The Pinker Tones, un treball en homenatge a Léon Theremin. El 2017 van estrenar l’espectacle Bestial i van participar a l’escola d’estiu de The King’s Singers a Anglaterra, on van rebre lliçons dels membres d’aquest sextet vocal de gran prestigi internacional. El 2019 van estrenar l’espectacle Imparables i el desembre de 2020 van debutar en solitari a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana amb el seu programa de nadales populars a cappella. El 2021 van col·laborar en el disc La Súper Sardana de l’Any conjuntament amb la Cobla Contemporània de Sabadell. El 2022 estrenen l’espectacle que tenen actualment en gira, Celebrem, i també protagonitzen el concert de la Patum de Berga en el marc del Memorial Ricard Cuadra, acompanyats de la banda del Memorial.

Amb aquest concert del Quartet Mèlt començarà el cicle Tardes al Palau d’aquesta temporada 2023-24, que inclourà set concerts a les 7 de la tarda.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter