Subscriu-te

L’Auditori Josep Carreras presenta una nova temporada amb una trentena de concerts de diversos estils

La nova temporada de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, que s’allargarà fins al proper mes de juny, està formada per 32 concerts que inclouen diversos estils musicals per arribar a tots els públics.

Com és habitual, la música coral té un pes important a Vila-seca, i més encara enguany, que s’escau el cinquantè aniversari dels ensenyaments musicals al municipi i de la fundació del Cor Sant Esteve. Per aquest motiu, el Cor Sant Esteve oferirà dos concerts: el 22 de desembre, “Christmas songs” juntament amb Elena Gadel, i el 22 de març, interpretarà el Requiem de Fauré amb la Camerata XXI. De la seva banda, el Cor Scherzo actuarà el 24 de febrer juntament amb Anabel Montesinos i l’Ensemble O Vos Omnes ho farà el 26 d’abril.

Pel que fa a la música de cambra, destaquen els concerts que oferirà el gener i el maig el Quartet Gerhard, que té residència artística a l’Auditori Josep Carreras, i en l’àmbit de la simfònica, n’hi haurà tres de la Franz Schubert Filharmonia: la Quarta Simfonia de Txaikovski el 17 de novembre, el concert “Marvel vs DC” el 23 de febrer i la Simfonia “la Gran” de Schubert al costat de Jasmine Choi el 12 d’abril.

Pel que fa a la gala benèfica d’enguany, no serà un concert líric com ha estat sempre habitual, sinó que la protagonitzarà el guitarrista flamenc Tomatito.

Altres músics que passaran per l’Auditori Josep Carreras els propers mesos són, entre d’altres, Diana Baker i Dani Espasa, Libérica Trio, Ala Voronkova i Guerassim Voronkov, Judit Neddermann o Sasha Amorós.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter