Subscriu-te

Estudiants de l’ESMUC representen una òpera de Britten a Terrassa

El compositor anglès Benjamin Britten
El compositor anglès Benjamin Britten

Estudiants de cant de l’Escola Superior de Música de Catalaunya (ESMUC) interpretaran l’òpera The Turn of the Screw de Benjamin Britten al Teatre Alegria de Terrassa demà divendres i dissabte, 28 i 29 de juny, a les 17 hores. L’espectacle compta amb la direcció musical de Daniel Mestre i la direcció escènica de Susana Egea, ambdós professors de l’ESMUC. També hi col·laboren estudiants de musicologia i alumnes de l’Acadèmia Gnesin de Moscou. Aquesta representació és la quarta col·laboració de l’ESMUC amb l’Escola Superior de Tècniques de l’Espectacle de l’Institut del Teatre. Les representacions formen part de les activitats docents que realitzen els estudiants de cant de l’ESMUC per poder mostrar la feina feta durant el curs; l’entrada a ambdues és gratuïta.

The Turn of the Screw (Una altra volta de rosca) de Benjamin Britten té un llibret de Myfanwy Piper i es basa en un conte de Henry James escrit el 1898. Es pot obtenir més informació sobre aquesta òpera a l’article “Entrevista imaginària a Benjamin Britten”, que Susana Egea i Daniela de Marchi, pianista acompanyant de l’ESMUC, van publicar a la revista «ESMUC Digital».

Benjamin Britten (1913-1976) va ser un compositor i pianista britànic reconegut com una de les màximes figures de la música anglesa i de la composició internacional d’òperes. The Turn of the Screw és una òpera de cambra amb pròleg i dos actes que es va estrenar a La Fenice de Venècia el 14 de setembre de 1954. Cada escena és precedida d’una variació sobre el tema “de la rosca”, a dotze notes; l’orquestra està formada per 13 músics. L’òpera tindrà la col·laboració de l’estudiant de màster Mariko Yokojama i els estudiants de la Gnesin Acadèmia de Moscou Lena Dyadyanova i Pavel Sulyandziga. Més informació a: http://www.esmuc.cat/Actualitat/Noticies/L-opera-The-Turn-of-the-Screw-de-Benjamin-Britten-a-Terrassa.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter