Subscriu-te

Festival benèfic transversal “Una oportunitat per a l’Ainhoa”, a Terrassa

AinhoaCirculo

El proper diumenge, 6 d’abril, tindrà lloc a l’Auditori Municipal de Terrassa una jornada musical benèfica a favor de la nena terrassenca de tres anys Ainhoa Hernández Martín, la qual pateix un retard global de desenvolupament (retard mental, epilèpsia, problemes de deglució…), encara sense diagnòstic concret, que li provoca múltiples disfuncions i requereix un tractament elevadament costós i immediat; com que la plasticitat neuronal permet la màxima estimulació del cervell fins als sis anys, s’imposa amb urgència reforçar al màxim els tractaments, ja que després serà molt difícil per a l’Ainhoa poder avançar. L’objectiu és aconseguir un total de 15.700 euros, per als tractaments que requereix Ainhoa Hernández Martín els propers dos anys, gestionats a través de l’Associació Miss Ainhoa, creada per la família.

Aquesta jornada musical benèfica compta amb la participació i col·laboració desinteressada de més de 200 artistes i es divideix en tres parts. La primera part, “Milers de colors”, començarà a les 16 h (entrada 8 euros) i està recomanada per a públic familiar, en la qual intervindran, entre d’altres, l’Orquestra Terrassa 48, el baríton Karl Svensson i la pianista Mònica Lao, l’Esbart Egarenc d’El Social, i el grup de teatre musical infantil La Gran Escapada. A les 18.30 h tindrà lloc la segona part, “Cabaret literari” (entrada 8 euros), recomanada per a adults, amb la participació, entre d’altres, de l’escriptora Asha Miró, el cantautor Miquel Pujadó, la vedet Carol Chevalier, el grup d’humor musical Tan Panchos i el guitarrista Víctor Martínez. Finalment, el festival es clourà a les 21 h amb “Marxa per Ainhoa” (entrada 12 euros), recomanat per a joves, amb grups de pop, rock, soul i rumba, com Phoenix Band, Another Way, El Biri, Singfònics i Pep Sala, entre altres artistes i gèneres musicals.

Aquesta festa musical té el suport de l’Ajuntament de Terrassa i del seu alcalde, Jordi Ballart. Per la seva banda, l’Associació Música és Vida, de Terrassa, recentment creada pel baríton Karl Svensson, coordina l’organització de l’acte juntament amb Àngels Fons, ambdós a la direcció artística de l’esdeveniment.

Més informació, donatius i compra d’entrades: www.unaoportunitatperainhoa.com.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter