Subscriu-te

Fònics 2.0 convoca audicions per al seu quart projecte

L'esglèsia del Monestir de Pedralbes

El col·lectiu Fònics 2.0 prepara un nou projecte per al 28 d’octubre de 2012 al’església del Monestir de Pedralbes, un concert per a cor mixt amb obres de Bruckner, Saint-Saëns, Casals, Poulenc, David Padrós i Bernat Vivancos. I en realitzarà les audicions del 15 al 19 de setembre, amb el 31 de juliol com a termini d’inscripció, de caràcter gratuït. Concretament, s’hi convoquen 40 places: 10 sopranos, 10 contralts, 10 tenors i 10 baixos.

Amb la direcció de Lluís Vilamajó i un equip tècnic format per Alba Carbó, Mireia Font i Laia Santanach, Fònics 2.0 és una organització que té com a finalitat organitzar projectes musicals adreçats a persones amb un bon nivell de formació vocal i musical; no té afany de lucre i no depèn de cap entitat. Així, per a aquesta ocasió, el lloc d’assaigs és l’espai cedit pel MUHBA al centre de Barcelona, del 19 al 27 d’octubre. El primer assaig sempre és en grup reduït, en què només hi ha un músic per veu assajant amb el director, per la qual cosa s’assajarà tant en format de quartet com de tutti.

Fònics 2.0 treballa per projectes. Se seleccionen els músics interessats a través d’audicions convocades per internet per a cada producció i es treballa a partir de trobades intensives i per això es demana a tots els participants –que poden variar en cada producció– que arribin als assajos amb el repertori perfectament après i es reclama disponibilitat total per a tots els assajos de les jornades.

Aquest concert és el quart projecte d’aquesta iniciativa amb una metodologia de treball diferent i el seguit de particularitats d’organització esmentades. Els tres projectes precedents han estat: un sobre obres per a cor de noies i grup de contrabaixos basat en obres de C. Morales, J. Vásquez i F. Guerrero, presentat el 28 de maig de 2011 al’Auditori Eduard Toldrà del CMMB i el 5 de juny de 2011 al’Auditori Municipal de Cervera; un altre per a cor de noies i piano amb l’obra A Ceremony of Carols de Benjamin Britten, presentat el 20 de febrer de 2011 al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat; i el tercer concert, presentat el passat 12 de febrer, sobre música del Renaixement espanyol i el Barroc italià, amb cinc sopranos, cinc mezzosopranos, cinc contralts, sis tenors i sis baixos a l’antic refectori del Monestir de Pedralbes. Es pot realitzar la inscripció i consultar més informació a la web de Fònics,  www.fonics.org

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter