Subscriu-te

Jornades Òpera & Dona. Presència femenina en la creació, gestió i direcció a les arts escèniques

Els popers divendres i dissabte, dies 12 i 13 d’abril de 2019, tindran lloc a la seu de l’SGAE a Catalunya les Jornades Òpera & Dona, sobre la presència femenina en la creació i en la direcció d’òpera i d’arts escèniques, organitzades per Òpera de Butxaca i Nova Creació i Fundació SGAE. Els debats previstos volen posar damunt la taula la situació actual de la dona en l’òpera, una realitat que tot just s’ha començat a plantejar i que suscita diverses qüestions. Per reflexionar-hi s’han organitzat aquestes jornades, coordinades per Mònica Pagès, a les quals s’han convidat dones que actualment exerceixen la seva activitat professional al camp de l’òpera, les arts escèniques i el cinema, tant des de la creació com de la gestió, i també seran una oportunitat per conèixer l’opinió de generacions més joves que ja destaquen en aquests àmbits.

Hi participaran: Pilar Jurado, Marc Rosich, Dietrich Grosse, Toni Rumbau, Amy Stebbins, Desirée Meiser, Bill Bankes-Jones, Marisa Manchado, Raquel García-Tomás, Christina Scheppelmann, Karin Dietrich, Bernhard Glocksin, Mercedes Conde, Alicia Suárez Hulton, Lourdes Morgades, Victoria Szpunberg, Yolanda Olmos, Margarita Borja, Carme Portaceli, Constanza Brncic, Helena Tornero, Maricel Chavarría, Diana Syrse, Nuria Núñez, Irina Prieto, Elena Martín, Marta Pazos, Anna Bofill, Marina Herlop i Carlota de Carvajal.

La trobada té lloc en el marc del 25è aniversari d’Òpera de Butxaca i Nova Creació (OBNC) i està relacionada amb l’estrena de l’òpera bufa Je suis narcissiste de Raquel García-Tomás, els dies 12, 13 i 14 d’abril al Teatre Lliure, a Barcelona.

Per participar-hi cal inscriure’s a info@obnc.cat (entrada gratuïta, places limitades). Més informació i detall del programa de les Jornades en aquest enllaç.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter