Subscriu-te

La 23a edició del Festival Internacional de Música de Sabadell presenta set concerts en diversos espais de la ciutat

Del 8 de juny al 12 de juliol tindran lloc a diferents espais de Sabadell els set concerts de la vint-i-tresena edició del Festival Internacional de Música de la ciutat, organitzat per la secció local de Joventuts Musicals.

El programa s’encetarà amb un concert extraordinari del pianista sabadellenc Daniel Ligorio al Teatre Principal, amb el programa titulat “Frederic Chopin: les cartes del poeta”, que oferirà un repàs musical i literari per la vida del compositor.

Bona part dels concerts es faran al pati del Casal Pere Quart. El 15 de juny serà el torn de La Vella Dixieland, que actuarà amb el trompetista Josep M. Farràs oferint un repertori de temes i autors clàssics del jazz, i una setmana més tard, el dia 22, el del cor Barcelona Gospel Messengers amb l’espectacle Dance! Messengers sing Motown, que dona una nova sonoritat a alguns dels grans èxits del mític segell Motown.

Dues formacions sabadellenques actuaran al festival. L’una és la Cobla Mediterrània, que, sota la direcció de Bernat Castillejo, retrà homenatge a Manuel Oltra amb la participació de la soprano Marta Valero i de Josep Maria Serracant com a narrador. L’altra, l’Orquestra d’Acordions de Sabadell, que, sota la direcció de Miquel Àngel Maestro, presentarà De Hollywood a Broadway, un recorregut través del món de la música de pel·lícules i dels musicals més icònics de tots els temps.

A la recta final del Festival trobem dos quartets vocals: un de masculí, The Hanfris Quartet, formació especialitzada en repertori barbershop, que presentarà l’espectacle Tres dècades de pop-rock en català, i un de femení, Gema 4, amb Tiempo a tempo, un recorregut pels seus trenta anys de trajectòria musical.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter