Subscriu-te

‘La bohème’ en versió de garatge arriba a Barcelona

El 27 de novembre passat es va presentar a Barcelona el projecte Òpera Garatge, una aposta única per traslladar l’òpera als llocs més insòlits i alternatius per tal d’atreure nous públics, promoguda per l’agència de comunicació i màrqueting Think Chic. Així, La bohème en versió de garatge, dirigida per Emiliano Suárez i Ana Garay, es podrà veure els dies 19 i 20 de desembre a l’espai creatiu Palo Alto Barcelona, a preus populars. Una ocasió especial per escoltar òpera d’una manera inèdita.

Emiliano Suárez, productor i director artístic d’Òpera Garatge; Macarena Bergareche, directora executiva de l’agència Think Chic, i el baix Stefano Palatchi en la roda de premsa de presentació d’Òpera Garatge

Aquesta producció és una adaptació lliure i contemporània del llibret original de l’obra de Puccini en versió per a piano i veus pensada per apropar l’òpera a una audiència àmplia i renovada. Es proposa descobrir aquesta obra magistral des d’un punt de vista inèdit i contemporani; una versió de garatge en què les textures de l’espai seran l’escenografia adequada i els acords del piano l’acompanyament més íntim per als artistes. La bohème en versió de garatge es va presentar l’octubre passat al Garage San Mamés de Bilbao en una funció clandestina en format underground.

Amb una escenografia cinematogràfica underground d’ambientació novaiorquesa, La bohème en versió de garatge mostra una visió particular de la bohèmia del segle XXI, en què espais alternatius poden ser conquerits per joves artistes, creatius i emprenedors, amb recursos limitats, però amb una imaginació sense límits. Aquesta Bohème tan particular disposa d’un elenc vocal d’alt nivell, format per la soprano Mariola Cantarero, el tenor Aquiles Machado, el baríton Borja Quiza, la soprano Ruth Terán, el baríton Javier Galán, el baix Stefano Palatchi i el baríton Pedro Quiralte, amb direcció musical i acompanyament al piano de Borja Mariño. Les entrades, a un preu de 35 euros, es poden adquirir a través del lloc web del Gran Teatre del Liceu.

Imatge destacada: Aquiles Machado i Mariola Cantarero a La bohème en versió òpera de garatge en l’estrena a Bilbao

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter