Subscriu-te
,

La cinquena edició del festival Amb So de Cobla torna a Palamós amb nous formats

Nakany Kanté, Guillem Roma, Paula Grande i Anna Ferrer, entre d’altres, seran protagonistes del cartell d’una nova edició d’aquest certamen, que tindrà lloc del 3 al 7 d’agost a Palamós (Baix Empordà) i que també retrà homenatge al coreògraf Manuel Cubeles amb motiu del centenari del seu naixement.

Transgredir i presentar els instruments de la cobla catalana en nous formats musicals continua essent el principal objectiu d’aquest festival, que s’inaugurarà amb una actuació del Quartet Mèlt i la Cobla Contemporània.

A més dels noms esmentats, Amb So de Cobla també acollirà el Concert de la Costa Brava amb les cobles Els Montgrins i La Principal de la Bisbal, que se celebra anualment a Palamós des de fa 21 anys.

D’altra banda, l’homenatge a Manuel Cubeles prendrà la forma d’una nit protagonitzada per la Cobla de Cambra de Catalunya, que estrenarà en directe del disc Les músiques dels ballets de Manuel Cubeles, i per l’Esbart Marboleny, que interpretarà una selecció de danses seves en l’espectacle “La difícil senzillesa”.

El festival Amb So de Cobla, l’únic dedicat a aquesta formació, és un projecte inspirat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós, acollit i impulsat per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, gestionat per l’Ajuntament de Palamós, amb el suport de la Diputació de Girona i la col·laboració de la Confederació Sardanista de Catalunya.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter