Subscriu-te
,

L’Associació Catalana de Compositors presenta una nova temporada de Música d’Ara

L’Associació Catalana de Compositors (ACC) ha donat a conèixer el contingut d’una nova edició de Música d’Ara, el cicle de concerts dedicat a la música contemporània que tindrà lloc aquesta tardor, del 14 d’octubre al 16 de desembre, amb deu concerts en tres escenaris diferents.

La Sala Mompou de la seu de la SGAE a Barcelona acollirà la majoria de les actuacions: la del quartet de saxofons Vela, amb obres de Manel Burgos de la Rosa, Sergio Fidemraizer, Oriol Graus, Maria Teresa Roig, Victor Vallés, Antonio Velasco i Ramon Andreu (14 d’octubre); com també un programa dedicat a compositors intèrprets socis de l’ACC, amb un programa per determinar (21 d’octubre); el concert de la mezzosoprano Montserrat Bertral i el pianista Eduard Sáez, amb obres de Josep Cercós, Eduardo Diago, Domènec González de la Rubia, Joan Josep Gutiérrez, M. Rosa Ribas, Jesús Rodríguez Picó i Mariona Vila (4 de novembre); el recital del pianista Rubén Russo, amb obres de Llorenç Balsach, Josep Cercós, Joan Josep Gutiérrez, Sira Hernández, Cruz López de Rego, Marian Màrquez, Joan Maria Riera, Abraham Tena i Lluís Vidal (18 de novembre); el concert del flautista Eduard Sánchez i el pianista Josep M. Almirón, amb obres de Moisès Bertran, Anna Bofill, Ronald De Roeck, Edmund Eckart, Antonio Noguera, Josep Maria Pladevall, Maria Rosa Ribas i Mariona Vila (25 de novembre); el del clarinetista Luis Fernández Castelló i el pianista Carlos Apellániz, amb obres de Marcos Bosch, Benet Casablancas, Víctor Estapé, Enric Fusté, Joan Anton Moreno, Daniel Muñoz, Marcel Olm, Víctor Vallés i Gloria Villanueva (30 de novembre), i dues de les tres intervencions dins del cicle del guitarrista australià establert a Catalunya Jacob Cordover: una al costat del violinista César Mateos, amb obres de Gloria Villanueva, Domènec González de la Rubia, Salvador Brotons, Jordi Codina, Lluís M. Bosch i Eduardo Diago (11 de novembre), i una en solitari, amb obres de Lluís M. Bosch, Jordi Codina, Carles Eroles, Lluís Gasser, Joan Carles Martínez, Jordi Parramon, Sara Ramos i Jordi Rossinyol (16 de desembre). Totes les audicions en aquest espai començaran a dos quarts de vuit del vespre.

D’altra banda, el concert de Jacob Cordover i César Mateos de l’11 de novembre es repetirà l’endemà, a les set de la tarda, a l’Espai l’Amistat de Premià de Mar, mentre que l’Auditori Can Roig i Torras de Santa Coloma de Gramenet acollirà el 26 de novembre, a les vuit del vespre, una actuació de l’orquestra de corda Styria, amb obres de Xavier Boliart, Armand Grèbol, Andrés Lewin Richter, Miquel Pardo i Alla Penkina.

L’ACC és una entitat privada de caràcter no lucratiu creada el 1974. Actualment consta de 150 socis –dels quals 126 són numeraris i la resta, col·laboradors–, i el president és el compositor Domènec González de la Rubia. La seva tasca principal és difondre la música contemporània i la música nova, primordialment dels seus membres. L’ACC forma part de la Federació d’Associacions Ibèriques de Compositors (FAIC).

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter