Subscriu-te

La desena edició del Festival LIFE Victoria estarà dedicada a la reflexió sobre el pas del temps

Enguany coincideixen el desè aniversari del Festival i el quinzè de la Fundació Victoria de los Ángeles, una circumstància propícia per escollir el pas del temps i la nostàlgia –elements especialment presents en el repertori liederístic– com a fil conductor de la programació.

Del 28 de setembre d’enguany fins al 2 de febrer de 2023 tindran lloc els quinze recitals, concerts i altres activitats del LIFE Victoria, en què tindran un pes especial les obres de Richard Strauss i de Gustav Mahler. El Festival tindrà tres artistes residents: la soprano mallorquina Irene Mas, el pianista britànic Joseph Middleton i el director d’escena francès Vincent Huguet.

A més d’aquests noms, també passaran pel LIFE Victoria nombrosos artistes consagrats, com Fatma Said, Martin Hässler, Samuel Hässelhorn, Sarah Connolly, Malcolm Martineau o Miah Persson, entre d’altres, i hi debutaran Regula Mühlemann i Tatjana Kornsunskaya, Adriana González i Iñaki Encina Oyón, Kate Lindsey i Baptiste Trotignon.

Igual que l’any passat, la programació també inclou un concert simfònic, en aquesta ocasió amb la soprano Anne Schwanewilms, que oferirà un programa monogràfic Mahler al costat de l’Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles, dirigida per Pedro Pardo.

El cicle Piano passa a anomenar-se Piano #cançonssenseparaules i inclourà també altres instruments –amb els duos de violí i piano formats per Elisa Scudeller i Miquel Esquinas, d’una banda, i Federico Picotti i Marta Puig, de l’altra. Clara Barbier i Joanna Kacperek debutaran en el marc de l’intercanvi amb l’Oxford Lieder, i Sara Carmona i Quimey Urquiaga, i Belén García i Gonzalo Barrero protagonitzaran els diversos Tast de Lied a Jorquera Pianos.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter