Subscriu-te

Grans clàssics de la lírica aquest estiu al Poble Espanyol

El Poble Espanyol, dins les Nits en Viu, presenta P!Òpera (Pícnic + Òpera), un nou projecte integrat per tres espectacles basats en fragments de les òperes més conegudesvi en un format mai vist: a l’aire lliure, en una atmosfera agradable i amb el públic assegut en cadires o damunt la gespa, catifes o coixins. A més, cada sessió anirà precedida d’una performance de dansa contemporània a càrrec de Trassart Collectiv.

P!Òpera tindrà lloc els divendres d’estiu a partir del 29 de juliol fins al 2 de setembre al nou espai Village, que s’ha concebut expressament per a les propostes culturals estiuenques en aquest recinte monumental i històric únic pel seu contingut en arquitectura, artesania i art contemporani situat a Barcelona.

Els tres espectacles, que tindran lloc al nou espai, seran Greatest hits de l’òpera, Una nit amb Rossini, Bizet i Verdi i Una nit amb Mozart, Donizetti i Puccini,a càrrec de la Petita Companyia Lírica de Barcelona, formada per les sopranos Laura del Río, Romina Krieger, Maria Casado i Ximena Agurto, la mezzosoprano Anaïs Masllorens, els tenors Vicenç Esteve i Facundo Muñoz i els barítons Jorge Tello i Lucas Groppo, amb Elke Sanjosé com a directora i pianista. Cada espectacle afegeix l’opció de gaudir, abans o després, d’un sopar que se servirà en una cistella de pícnic amb productes de proximitat.

A Nits en Viu al Poble Espanyol s’han programat més de trenta propostes musicals, integrades als cicles: Nits de Blues (dimecres), Vespres de Rumba (diumenges), festival Mahou Rock & Grill (dijous) i P!Òpera. L’entrada a qualsevol dels concerts inclou la visita a tot el recinte i al seu contingut estable el dia de l’espectacle. Més informació i venda d’entrades a https://poble-espanyol.com/ca/

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter