Subscriu-te

La dotzena edició del cicle Els Teus Clàssics s’amplia amb concerts fora de Barcelona

Entre el 21 de gener i el 6 de maig tindrà lloc la dotzena edició del cicle de concerts Els Teus Clàssics, organitzat per l’Associació Joan Manén, que incorpora com a principal novetat afegida al seu projecte de recuperació i difusió de patrimoni musical propi, l’organització de concerts fora de la ciutat de Barcelona.

L’entitat fa un pas endavant amb la col·laboració i el suport de cinc entitats musicals rellevants del país que comparteixen objectius: Associació Musical Pau Casals del Vendrell, Amics de la Música de Manlleu, Associació de Concerts de Reus, Fundació Privada Música Simfònica i de Cambra de Sant Cugat del Vallès i Concerts a Sanata de Llinars del Vallès.

El nombre total de concerts, doncs, passa de sis a tretze, que tindran com a compositors destacats Lluís Benejam, Enric Granados i Salvador Brotons. També hi haurà un concert d’homenatge a la pianista Alícia de Larrocha en el centenari del seu naixement. Aquest, de fet, serà el primer concert del cicle i de commemoració de l’efemèride: serà a càrrec d’Alba Ventura –deixebla de De Larrocha– i se celebrarà a Sant Cugat del Vallès, Barcelona i Manlleu.

Els concerts següents seran a càrrec del violoncel·lista Pau Codina, el clarinetista Bernat Buzzi –recent guanyador del concurs ImpulsACIMC– i el pianista Pau Hernández, la soprano Elena Copons i el pianista David Malet, la violinista Kalina Macuta i el pianista Daniel Blanch –que actuaran també a Reus–, el Trio Rodin, el Nexus Piano Duo –que presentaran l’enregistrament Onze, produït per l’Associació a Llinars del Vallès–, la flautista Patrícia de No i el pianista Emili Brugalla –al Vendrell– i el contrabaixista Leon Bosch i el pianista Lluís Rodríguez Salvà –a Barcelona i Manlleu.

En total, aquests programes inclouen fins a catorze obres de compositors actuals, cinc de les quals s’interpretaran en estrena absoluta, com ara Set cants de Miquel Oliu, l’obra encàrrec de l’Associació d’enguany.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter