Subscriu-te

La mezzosoprano Titón Frauca ofereix un concert intimista a Girona

La mezzosoprano gironina Titón Frauca ofereix el proper 9 d’octubre (Sala de Cambra de l’Auditori de Girona, 19 h) un programa doble que vol ser l’aparador del que ha estat i és la seva carrera artística. Serà acompanyada al piano per Montse Massaguer.

La primera part s’articula “Entre el tango i l’havanera”, i la cantant hi interpretarà temes dedicats als gèneres musicals esmentats, compostos per Joan Comelles (“Sones” para cantados y bailados que la Reina emplea para hacer firmar tratados), Xavier Montsalvatge (Punto de habanera), Astor Piazzolla (Alguien le dice al tango), Kurt Weill (Youkali), Georges Bizet (L’amour est un oiseau rebel) i Maurice Ravel (Vocalise-étude).

La segona part, a l’empara d’“El so dins el silenci: Mompou”, és dedicada a Frederic Mompou, tot proposant un concert espectacle d’una línia íntima, subtil i emocionant, pensada per aturar el temps, amb la música i les paraules com a úniques i autèntiques protagonistes. Així, Titón Frauca i Montse Massaguer interpretaran una selecció d’obres del compositor català acompanyades de poemes de tots els temps, des de Josep Carner fins a Tomàs Garcés o el mateix Frederic Mompou. Aquest concert porta també la firma de Ferran Frauca en la direcció escènica i de Jordi Gratacós en l’escenografia, i la col·laboració dels Amics de l’Òpera de Girona.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter