Subscriu-te

Temporada de tardor-hivern de la Societat Coral Amics de la Unió de Granollers

Cor Infantil Amics de la Unió

Fa pocs dies va ser presentada la temporada de tardor-hivern de la Societat Coral Amics de la Unió de Granollers. El Cor Infantil serà l’encarregat d’inaugurar aquesta temporada el proper diumenge 9 d’octubre (18 h) a l’església de Sant Esteve de Granollers amb l’estrena d’un repertori de música sacra contemporània, dins el cicle La Música del Cel, dirigit per Josep Vila Jover i amb Jordi Vergés a l’orgue.

La temporada que ara comença inclou tota mena de propostes, entre les quals es pot destacar la del proper mes de febrer. També serà protagonitzada pel Cor Infantil Amics de la Unió, que actuarà a l’Auditori de Barcelona, en el marc del Festival Internacional de Percussió de Catalunya, amb un concert titulat “There is no rose”. Aquest concert reuneix dues grans obres de dos grans compositors: Ceremony of carols de Benjamin Britten, i Dancing day de John Rutter. Les dues obres tenen en comú que recullen diverses nadales tradicionals angleses. En la versió que es presentarà, les veus del Cor Infantil Amics de la Unió aniran acompanyades d’una arpa i de diversos instruments de percussió amb arranjaments del músic granollerí Joan Vidal fets per a l’ocasió. Aquest concert es podrà escoltar prèviament a Granollers en el Concert de Nadal de l’entitat.

També ocupa un lloc destacat en la programació el concert que oferirà el Cor de Cambra de Granollers per celebrar el centenari de Xavier Montsalvatge, que es commemorarà durant el proper 2012. Així, es presentarà al Teatre Auditori de Granollers (27 de novembre, 19 h) “Univers Montsalvatge”, un concert teatralitzat amb la participació de l’actriu Sílvia Forns i amb direcció escènica de Quim Lecina.

En el cicle La Música del Cel, el Cor de Cambra de Granollers oferirà un concert titulat “O Magnum Mysterium” –el dia 22 de gener de 2012 (18 h)–, tot contraposant la música renaixentista de Tomás Luis de Victoria, concretament la seva Missa Quarti Toni, amb diverses peces de música sacra de compositors del segle XX.

Per la seva banda, el Cor Mixt recuperarà el que va ser el seu gran èxit de la temporada passada i oferirà al Teatre Auditori Can Palots de Canovelles a l’octubre (dia 24, 22 h) el concert “Joyful! Nit de gospel”. Tampoc no falten en aquesta programació el concert benèfic de Santa Cecília i els tradicionals concerts de Nadal al Teatre Auditori de Granollers amb tots els cors de l’entitat.

La Societat Coral Amics de la Unió és una entitat dedicada a la promoció de la música des del 1877 i que des del 1995 disposa d’una escola coral que s’està consolidant com un dels projectes de referència al país, tant pel que fa a la formació musical com per les produccions i els concerts dels seus principals cors: el Cor Infantil Amics dela Unió i el Cor de Cambra de Granollers, tots dos dirigits per Josep Vila Jover.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter