Subscriu-te

La nova temporada de la Franz Schubert Filharmonia programa vuit concerts al Palau de la Música amb el lema “Harmonia en expansió”

De l’1 d’octubre de 2024 al 18 de maig de 2025 tindran lloc els vuit concerts programats per la Franz Schubert Filharmonia en la seva tretzena temporada al Palau de la Música -la divuitena de l’orquestra-, amb obres del gran repertori, el debut de diversos artistes -com Venguerov, Kashimoto, Equilbey, Prieto o Koopman- i la visita de grans noms, com Elisabeth Leonskaja i Alexandra Soumm.

La temporada arrencarà amb un programa estrictament orquestral: la Simfonia núm. 5 de Mahler, que dirigirà el titular de la formació, Tomàs Grau.

Diumenge 20 d’octubre, serà el torn del violinista Maxim Venguerov, que actuarà com a solista en els Concerts per a violí i orquestra num. 1 i 3 de Mozart. El programa es completarà amb la Primera Simfonia de Brahms, dirigida per Tomàs Grau.

El 17 de novembre, la directora francesa Laurence Equilbey dirigirà un programa amb el Requiem de Fauré -coincidint amb l’any en què es commemora el centenari de la mort del compositor- al capdavant de Núria Rial, José Antonio López i el Cor de Cambra del Palau de la Música. A la primera part, hi haurà una breu obertura de Demophon de Cherubini i la Primera Simfonia de la compositora Louise Farrenc.

La pianista Elisabeth Leonskaja tornarà a la temporada de la Franz Schubert Filharmonia el 15 de desembre per oferir, en aquesta ocasió, un recital dedicat a les últimes sonates de Mozart, Beethoven i Schubert.

El primer concert del nou any serà el 23 de febrer, en què Daishin Kashimoto, concertino de la Filharmònica de Berlín, debutarà amb la Franz Schubert Filharmonia amb el Doble Concert de Brahms, juntament amb el violoncel·lista Alexander Chaushian. A la segona part, Grau dirigirà la Tercera Simfonia de Mendelssohn.

El 24 de març, el director Ton Koopman es posarà al capdavant de la Franz Schubert Filharmonia i la violinista Alexandra Soumm per interpretar els Concerts per a violí i orquestra núm. 1 i 2 de Bach, a la primera part, i la Simfonia ‘Júpiter’ de Mozart, a la segona.

Finalment, la temporada acabarà amb altres debuts en un mateix concert. El 18 de maig, la pianista Olga Kern interpretarà el Concert ‘Emperador’ de Beethoven i l’orquestra oferirà les Variacions concertants per a orquestra de Ginastera i el Danzón núm. 2 de Márquez, tot sota la batuta del director mexicà Carlos Miguel Prieto, en el seu debut a Barcelona.

El lema d’aquesta temporada de la Franz Schubert Filharmonia és “Harmonia en expansió”.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter