Subscriu-te

La catorzena edició del Festival de Cervià tindrà per lema “Els camins de la música”

Els propers dies 27, 28 i 29 de setembre tindrà lloc la catorzena edició del Festival de Música a l’església de Santa Maria de Cervià de Ter. Impulsat per l’Associació Amics de Cervià Antic, l’Ajuntament de Cervià de Ter i Ibercamera, enguany porta per lema “Els camins de la música”.

Així, en un cap de setmana se succeiran tres concerts de tres formats diferents: el primer concert anirà a càrrec del Trio Da Vinci, format per Maria Florea, violí, Blai Bosser, violoncel, i Alex Ramírez, piano. Interpretaran un repertori amb obres de Schubert, Beethoven i Mendelssohn.

L’endemà serà el torn de Rita Payés, presentada com el gran fenomen actual de la música popular al nostre país. La cantant i trombonista estarà acompanyada per Pol Batlle, veu i guitarra, i Elisabeth Roma, guitarra. El seu programa porta per títol “De camí al camí”.

Finalment, el concert del dia 29 serà a càrrec del Cor de Cambra del Palau de la Música que, sota la direcció de Xavier Puig, hi portarà la seva producció immersiva “Un cant a la natura, un crit a la terra”, que combina l’audició d’obres seleccionades amb la degustació d’una fragància adequada. El programa musical inclou obres molt variades, des de la música medieval fins a la contemporània, d’autors com Janequin, Brahms, Mendelssohn, Britten, Lauridsen, Monteverdi, Toldrà o Joan Manuel Serrat, entre d’altres.

Ibercamera i l’Associació Amics Cervià Antic ens honora un any més, i ja en són catorze, organitzar el Festival de Cervià. Com sempre, tindrà lloc a l’església de Santa Maria de Cervià de Ter i donarà ànima musical a aquesta veritable joia del romànic català.

Els concerts tindran lloc a l’església romànica del monestir de Santa Maria de Cervià, que té capacitat per a unes dues-centes persones i gaudeix d’una acústica excepcional. El temple, fundat el segle XI, va ser restaurat l’any 1999 per la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Cervià de Ter. El centre històric d’aquesta població del Gironès serà declarat properament Conjunt Històric d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter