Subscriu-te

La quarta edició del Festival Jordi Savall programa 13 concerts en set dies d’agost

Del 12 al 18 d’agost, tindrà lloc a Montblanc i als monestirs de Poblet i Santes Creus una nova edició, la quarta, del Festival Jordi Savall, enguany dedicada a la convivència.

La diversitat de l’oferta, amb nombrosos grups emergents convidats, és un dels trets característics del cartell, amb tretze concerts a càrrec de 173 músics participants.

Després de la inauguració, a càrrec del conjunt Intactus i el de l’endemà per part de Tasto Solo -un grup que ja ha enregistrat un disc per al segell Alia Vox- arribarà el primer concert dirigit per Savall, un homenatge a Marco Polo.

El gambista i director també hi presentarà un programa titulat Pro pacem, un de Concerti grossi i follies barroques a càrrec de l’orquestra femenina de Le Concert des Nations i, gairebé a la recta final del festival, un projecte singular dedicat a un músic del segle XX: Ravel.

Altres grups que passaran pel festival Jordi Savall seran l’Ensemble Ekiyat, l’Ensemble Irini, el duet de violes de gamba Pandolfo Chemin, Intonationes i Concerto Madrigalesco. La Jove Capella Reial de Catalunya interpretarà Membra Jesu Nostri de Buxtehude i Savall tancarà el festival, el 18 d’agost, amb un concert titulat “Un mar de músiques” amb villancets criolls d’Àfrica, Amèrica i el Carib.

La quarta edició del Festival Jordi Savall preveu l’assistència d’unes 6.000 persones, que no només podran gaudir dels concerts sinó també d’activitats paral.leles com conferències, visites temàtiques, tastos gastronòmics i assajos oberts.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter