Subscriu-te

La Societat Coral Amics de la Unió estrena dos espectacles familiars

Cor Infantil Amics de la Unió. © Jordi Ribó

Amb una oferta variada que s’adreça a un ampli sector de públic, la temporada de concerts per als mesos de tardor-hivern 2012-13 presenta dos espectacles familiars nous i molt ambiciosos a càrrec del Cor Infantil Amics de la Unió. L’un és V-E-U-S!, que s’estrenarà al Teatre de Ponent de Granollers el proper 9 de novembre i del qual es faran diverses representacions (els dies 10, 11, 16 i 17) per al públic familiar i també per a escoles, en col·laboració amb l’Associació Cultural de Granollers. Es tracta d’un concert que no només es veu i s’escolta, sinó que es toca, es respira i es viu; un concert sinestèsic en el qual música i teatre s’uneixen en una posada en escena única gràcies a la qual l’espectador se sentirà dins de la música, com si fos un membre més del cor.

Per la seva banda, el gener de 2013 es presentarà la nova producció Somnis de músic, també amb el Cor Infantil, un projecte conjunt amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya Alevins, que s’estrenarà a l’Auditori de Barcelona el dia 13 sota la direcció de Manel Valdivieso. S’hi uniran, doncs, un cor i una orquestra formats per joves entre 12 i 18 anys, per presentar l’obra Somni d’una nit d’estiu de Mendelssohn, bo i combinant la música amb una posada en escena a càrrec de l’escenògrafa granollerina Marta G. Otin, que també assumeix aquesta tasca en l’espectacle V-E-U-S! Respecte de Somnis de músic, val a dir que també es presentarà a localitats com Salou, Manresa i Granollers, a més d’oferir diverses funcions per a escoles a l’Auditori de Barcelona.

El concert de cobla i cor del 21 d’octubre passat, en el marc del 135è aniversari de la Societat Coral Amics de la Unió

La temporada de tardor-hivern va començar el diumenge passat, 21 d’octubre, al Teatre Auditori de Granollers, amb un concert de cobla i cor en qual van intervenir el Cor de Cambra de Granollers, el Cor de Cambra de la Diputació de Girona i la Cobla Sant Jordi, dirigits per Tomàs Grau.

A part de les noves produccions, la Societat Coral Amics de la Unió compta amb les tradicionals cites anuals, com el Concert Benèfic de Santa Cecília –enguany a benefici de l’associació d’ajuda cívica Betesda, de Canovelles–, i el Concert de Nadal, el 6 de desembre, en dues sessions, al Teatre Auditori de Granollers. Al matí, el cor de Minimúsics oferirà el concert “Màgia als teus ulls”, i el cor d’Inicis presentarà un repertori variat amb el títol “Oh! Là là!”. A la tarda, la resta de cors presentaran el seu concert, tot destacant-hi l’actuació del Cor Infantil Amics de la Unió, que oferirà una mostra del seu proper disc There is no rose, que sortirà a la venda coincidint amb les festes de Nadal.

També, com cada any, l’Escola Municipal de Música Josep Maria Ruera de Granollers organitza un concert en record del músic Carles Riera, que va dirigir l’escola i va impulsar nombrosos projectes musicals a la ciutat. En el concert d’enguany, el 25 de novembre al Teatre Auditori, hi participen la Coral Polifònica de Granollers, el Cor Mixt Amics de la Unió i el Cor de Cambra de Granollers.

Més informació: www.amicsdelaunio.org

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter