Subscriu-te

La vuitena edició del Delta Chamber Music Festival inclou per primera vegada dues cantants al repartiment

Del 20 de juliol al 6 d’agost tindrà lloc la trentena de concerts de la vuitena edició del Delta Chamber Music Festival, que per primera vegada inclou la veu cantada a la programació i s’estén a les quatre comarques de les Terres de l’Ebre: la Ribera d’Ebre, la Terra Alta, el Baix Ebre i el Montsià.

Tot i mantenir la seu a Amposta, un total de sis municipis: Amposta, Ulldecona, Deltebre, Flix, Roquetes i Horta de Sant Joan, acolliran fins a vint-i-quatre concerts individuals i nou de cambra, entre els quals dos d’infantils –un format igualment inèdit–, que protagonitzarà un nou conjunt de clarinetistes integrat per músics de les Terres de l’Ebre –Laia Sanahuja, Pau Rodríguez, Sergi Costes, Laura Lletí, Laura Ruiz, Roser Carceller, Lluís Cid, Rut Fatsini, Octavi Ruiz, Paula Royo, Joan Alfred Noll.

Amb el tema “Arrels i paraules”, el repartiment del Delta Chamber estarà format enguany per les cantants Elena Copons i Anna Brull i nou instrumentistes, en les modalitats de vent-fusta –Laura Ruiz i Pau Rodríguez–, corda –Maryana Osipova, Alexander Sachs, Régis Bringolf, Oleguer Beltran, Dmitry Hahalin i Michael Preuss– i piano –Hilko Dumno–, i també cinc joves músics que formen part dels programes Young Talent o Academy.

Es recuperarà l’espai de diàleg als concerts centrals, on l’entrada inclourà una tapa elaborada pel xef ebrenc Xavi Montañés, harmonitzada per la sommelier Llúcia Castaño. El concert de cloenda al Convent de Sant Salvador, a Horta de Sant Joan, anirà precedit d’una visita guiada de l’espai i també es tancarà amb una copa de vi seleccionada per la mateixa sommelier.

El dia 29 de juliol tindrà lloc l’audició oberta per triar els participants del 2024 als programes Young Talent o Academy, iniciatives del festival per promoure la formació de joves músics que destaquen per l’excel·lència, així com per ajudar a impulsar-los professionalment.

A banda del programa de concerts, també hi haurà, al Casal Municipal d’Amposta, dos tallers sobre “Creativitat a través de l’art”, amb la coach Laia G. Massagué, i “Meditació guiada”, amb els monjos budistes de la comunitat Sakya Tashi Ling, del monestir del Garraf.

Finalment, el festival Delta Chamber també inclou un concurs d’arquitectura efímera que enguany arriba a la cinquena edició i que té el suport de la Demarcació de l’Ebre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. El guanyador intervindrà l’espai on es realitzaran els concerts centrals: el Museu de les Terres de l’Ebre, a Amposta.

Imatge destacada: (c) Albert Vidal.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter