Subscriu-te

El Taller de Músics i Eòlia Centre Superior d’Art Dramàtic presenten un nou Màster en Creació de Teatre Musical

El Taller de Músics i Eòlia Centre Superior d’Art Dramàtic s’uneixen en un conveni de col·laboració per crear el Màster en Creació de Teatre Musical. La titulació ofereix a intèrprets, compositors, directors i dramaturgs l’oportunitat d’aprofundir en les eines que interrelacionen la música i el teatre i d’entendre els mecanismes teòrics i estructurals del gènere.

El Màster en Creació de Teatre Musical té com a objectiu dotar els estudiants que s’hi matriculin d’eines especialitzades per a la creació i realització de musicals originals i de producció pròpia i afavorir la cooperació entre professionals.

Amb una durada d’un any acadèmic –d’octubre a juny– i seixanta crèdits, permet accedir a un títol propi de rang universitari tot aprofundint en els coneixements imprescindibles per escriure un musical, amb assignatures eminentment pràctiques. A més, enriqueix i complementa les habilitats i destreses de l’alumnat per tal de potenciar-ne la creativitat, expressió i interpretació.

El màster aporta l’estructura pedagògica necessària per investigar amb profunditat teòrica l’àmbit del teatre musical; per preparar, produir i crear espectacles d’aquest gènere; per ampliar la formació artística contemporània, acadèmica i tècnica, i per a l’aproximació en l’ús de les noves tecnologies aplicades a l’escena.

El pla docent s’estructura en matèries setmanals (història del teatre musical, compositors representatius, taller de lletres de cançons, dramatúrgies, preproducció, tecnologia aplicada, composició i desconstrucció de cançons, etcètera) i classes magistrals impartides per un equip docent format per professionals en actiu especialistes en la matèria: Albert Guinovart, Anna Rosa Cisquella, Jordi Sellas, Nina i Joan Vives en son només alguns, coordinats per Toni Pagès (del Taller de Músics) i David Pintó (d’Eòlia) i amb direcció acadèmica de Santiago Galán i Josep Galindo.

El període d’inscripció per a la primera edició d’aquest nou màster es tancarà el proper 20 de setembre.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter