Subscriu-te

L’Atlàntida acull la integral de l’obra pianística de Mompou en un cicle que celebra el 180è aniversari de l’Escola de Música de Vic

El Projecte Mompou, que inclou la interpretació a L’Atlàntida de la integral de l’obra pianística del compositor Frederic Mompou en quatre concerts a càrrec de Josep Colom, Adolf Pla, Alba Ventura i Emili Brugalla, forma part dels actes de celebració del 180è aniversari de l’Escola de Música de Vic.

El cicle arrenca aquest divendres, 19 de gener, amb un concert a càrrec de Josep Colom (20,30 h), que l’endemà dissabte (10 h) també oferirà una classe magistral sobre la música per a piano de Frederic Mompou adreçada a alumnes que estiguin cursant estudis de piano de grau, màster o alumnes postgraduats.

Dissabte 20 de gener, a les 18 h, Emili Brugalla impartirà la conferència “Mompou, la música que neix dels dits”, i a les 20.30 h, el pianista Adolf Pla oferirà el segon concert d’aquesta integral.

Divendres, 26 de gener a les 20.30 h, Alba Ventura oferirà el tercer recital del projecte i dissabte, 27 de gener al matí, s’organitzarà una trobada de professorat de piano per compartir experiències educatives sobre el paper de la música de Mompou en la formació dels joves pianistes. Aquesta trobada de professorat serà conduïda pel pianista i professor de l’Esmuc Jordi Masó, que impartirà la ponència “El piano de Mompou, una aproximació pedagògica”.

Així mateix, dissabte a les 18 h, Adolf Pla oferirà la conferència “Mompou, el compositor visionari” i a les 20.30 h, Emili Brugalla clourà el cicle amb el darrer concert de la integral.

El Projecte Mompou forma part de la tretzena edició de Grans Concerts de L’Atlàntida i s’organitza en col·laboració amb l’Escola de Música de Vic. L’objectiu del projecte és reivindicar la figura d’un músic català d’abast universal i facilitar un espai de recreació cultural i educativa que contribueixi al coneixement i estima d’un músic extraordinari.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter