Subscriu-te

L’Auditori de Girona presenta la temporada de tardor 2013 amb 28 concerts per a tots els públics

La Jove Orquestra Auditori de Girona (JOAG) inaugurarà la temporada el 15 de setembre
La Jove Orquestra Auditori de Girona (JOAG) inaugurarà la temporada el 15 de setembre

Un total de 28 concerts donen forma a la nova programació de la temporada de tardor 2013 de l’Auditori de Girona, una temporada que inaugurarà la Jove Orquestra Auditori de Girona (JOAG), amb la Setena Simfonia de Beethoven, el 15 de setembre. El mateix dia també s’estrenarà la temporada de música moderna amb un concert del saxofonista Kenny Garret, dins el 13è Festival de Jazz de Girona. La nova temporada de l’Auditori de Girona continua apostant pels grans noms, la varietat de gèneres i posant un accent especial en els músics i artistes de casa nostra, tot oferint una programació variada, al servei del públic i amb un segell propi i de qualitat indiscutibles. L’Espai Marfà complementarà l’activitat musical amb noves iniciatives de suport a la creació i l’exhibició.

La pianista georgiana Khatia Buniatishvili. ©Julia Wesely/www.julia-wesely.com
La pianista georgiana Khatia Buniatishvili. ©Julia Wesely/www.julia-wesely.com

Alguns moments destacats de la temporada clàssica d’aquesta tardor seran l’actuació dels 40 nens de l’Escolania de Montserrat durant l’època de Nadal (activitat inclosa en les commemoracions del Mil·lenari del Monestir de Sant Daniel), la pianista georgiana Khatia Buniatishvili, la GIOrquestra amb el violoncel·lista Lluís Claret i el recital del pianista revelació de la temporada, el canadenc de 18 anys Jan Lisiecki interpretant Chopin.

Chucho Valdés

Per la seva banda, Chucho Valdés i el seu quintet visitaran per primera vegada l’Auditori de Girona. També hi actuarà el cantant Kiko Veneno amb l’Orquestra del Taller de Músics; el suec Jay Jay Johanson, a l’escenari de la Sala de Cambra; i Adrià Puntí estrenarà en exclusiva el seu espectacle Incompletament Puntí, un dels plats forts de la temporada.

Es pot consultar la temporada completa a la pàgina web de l’Auditori de Girona http://www.auditorigirona.org. Totes les entrades i abonaments ja són a la venda a les taquilles de l’Auditori; i de l’1 d’agost al 3 de setembre també es vendran per via telefònica i per internet.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter