Subscriu-te

L’Auditori, el Liceu i el Palau ofereixen descomptes per a les actuacions de Bartoli, Devia, Netrebko i Garanča

Elīna Garanča. © Harald Hoffmann/DG

L’Auditori, el Gran Teatre del Liceu i el Palau de la Música Catalana presenten a Barcelona quatre de les grans dives del món de l’òpera i del bel canto del moment: Cecilia Bartoli, Mariella Devia, Anna Netrebko i Elīna Garanča, que hi actuaran els mesos de desembre de 2012 i gener de 2013. Per tal de poder assistir als concerts i sentir aquestes veus tan cotitzades de l’actualitat musical, aquests auditoris ofereixen la possibilitat de gaudir de descomptes per la compra de més d’un espectacle.

Anna Netrebko

La visita de les cantants començarà amb l’actuació de la mezzosoprano Cecilia Bartoli, el 10 de desembre a L’Auditori, amb un recital per presentar el seu nou àlbum, Mission, amb obres d’Agostini. Per la seva banda, els dies 4 i 7 de gener de 2013, el Liceu acollirà la versió de concert d’Il pirata de Bellini a càrrec de la més gran especialista del repertori belcantista del sege XIX, la soprano Mariella Devia. També el Liceu presentarà els dies 10 i 13 de gener la gran soprano russa Anna Netrebko, coneguda per la versatilitat i bellesa tímbrica de la seva veu i per la seva gran personalitat a l’escenari, que interpretarà la versió de concert de Iolanta de Txaikovski.

Per acabar, el Palau de la Música Catalana acollirà l’11 de gener l’actuació d’Elīna Garanča, que amb una veu d’una tècnica prodigiosa, sempre posada al servei de la musicalitat, oferirà obres de Bizet, Gounod, Massenet, Saint-Saëns, Txaikovski i Glinka, en un recital únic. Elīna Garanča és portada de la «Revista Musical Catalana» de novembre-desembre 2012 i la mezzosoprano ofereix a l’interior una entrevista a fons, signada per Mercedes Conde Pons.

Així, els tres equipaments culturals aplicaran els descomptes següents per la compra de més d’un espectacle: 15% de descompte per als recitals de Bartoli i Garanča; 25% de descompte per Iolanta (funció dia 13) i Il pirata (funció dia 4) de zona 1 i zona 2. La venda és exclusiva a les taquilles de L’Auditori, el Liceu i el Palau, i per gaudir d’aquests descomptes caldrà mostrar a la taquilla corresponent la localitat comprada d’una altra “Diva”.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter