Subscriu-te

L’Auditori publica tres nous discs del seu segell discogràfic a plataformes comercials

Aquesta temporada el segell de L’Auditori consolida el projecte discogràfic de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i la Banda Municipal de Barcelona (BMB) amb la incorporació progressiva del seu catàleg d’enregistraments a les principals plataformes digitals comercials internacionals d’avui dia.

Ja es pot escoltar el catàleg del segell de L’Auditori a les principals plataformes de distribució i reproducció musical, on aquestes publicacions estaran, a més, disponibles en formats immersius i d’alta resolució. La llista inclou fins a una trentena de plataformes: ACRCloud, Amazon Music, Anghami, Apple Music, Audible Magic, AWA, Beatport, Boomplay, Chandos, Classical Archives, Deezer, eClassical.com, e-Onkyo, Facebook, Google Play, HDTracks, High ResAudio, Idagio, iHeart Radio, Jiosaavn, Klassik Radio, Kugou, Kuwo, Line Japan, Napster, Native DSD Music, Netease Cloud Music, Nuuday, Pandora, Presto Classical, ProStudioMasters, Qobuz, QQ, Resso, Rhapsody, Roxi, Sirius XM Radio (Falls under Pandora), Soundcloud, Spotify, Tencent, Tidal, TikTok, Vialma, WYNK i Youtube.

D’altra banda, des d’ara i fins a final de temporada, L’Auditori té previst llançar una vintena de discs, àlbums, EP i singles, la majoria en format digital i excepcionalment alguns de físics, amb l’objectiu d’articular una estratègia de distribució i promoció internacional adaptada al moment de transformació de la indústria musical actual.

El contingut del catàleg consta de tres línies editorials: música catalana, dones compositores i la integral de l’obra simfònica de Maurice Ravel. Aquestes tres línies s’enregistraran amb la participació de l’OBC i la BMB, principalment.

La integral Ravel serà el projecte discogràfic estrella de l’OBC amb el mestre Ludovic Morlot, especialista en l’obra del compositor francès i guanyador de quatre premis Grammy per la seva trajectòria discogràfica. Aquesta col·lecció es publicarà en sis cedés entre el gener del 2024 i el desembre del 2026, amb la voluntat de contribuir a la internacionalització de l’orquestra.

L’OBC també ha publicat àlbums de compositors catalans, com els de Robert Gerhard i Miquel Oliu, i en dedicarà d’altres a Núria Giménez Comas o Hèctor Parra. Igualment, publicarà els treballs de compositores amb qui l’orquestra mantindrà una estreta relació artística durant les properes dues temporades, com la canadenca Cassandra Miller o la catalana Raquel García Tomás.

Per la seva banda, la Banda, amb el mestre José R. Pascual Vilaplana, traurà a plataformes digitals diversos àlbums monogràfics fins ara només disponibles a L’Auditori Play: enregistraments de compositors com Miguel Asins Arbó, Carles Suriñach o Philip Sparke, als quals se n’afegiran de nous. La col·lecció combina obres significatives del repertori per a aquesta formació amb la tasca patrimonial que desenvolupa la Banda.

Finalment, el segell impulsarà dos enregistraments dins la línia editorial patrimonial de l’Ensemble O Vos Omnes, que culminarà així la seva residència a L’Auditori.

El projecte té el suport de l’INAEM per la Capitalitat Cultural i Científica de Barcelona i de l’Institut Ramon Llull.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter