Subscriu-te

L’Elèctrica Dharma recorda Esteve Fortuny al Palau

Esteve Fortuny. © Colita-arxiu Dharma

La Companyia Elèctrica Dharma diu adéu als escenaris amb una “Nit col·lectiva, en memòria d’Esteve Fortuny”. El concert, que tindrà lloc el dilluns 24 d’octubre a les 21 h, serà un homenatge al seu fundador i guitarrista, en el qual participaran altres grups del panorama pop-rock català com Roger Mas, Obrint Pas, Mesclat, El Petit de Cal Eril, Inspira, Raydibaum, Rosa Luxemburg i Jordi Molina, versionant temes de l’emblemàtica formació com Tramuntana, La presó del rei de França o La lluna ha fet el ple.

A més, el grup interpretarà el seu repertori i alguna cançó inèdita, part de la nombrosa obra que Esteve Fortuny va deixar esbossada o en maquetes i que, segons els membres de l’Elèctrica Dharma, podria ocupar fins a tres volums de música. El concert d’homenatge, que tindrà una durada aproximada de 120 minuts, té com a lema “Memòria d’Esteve Fortuny: la memòria i la música, la llum i l’absència” i servirà d’homenatge al músic català, traspassat fa vint-i-cinc anys, víctima d’un atac cerebral durant un concert.

Els membres de la Companyia Elèctrica Dharma van presentar el concert amb un petit tast musical a la Plaça del Palau i una roda de premsa en què van declarar que el seu adéu als escenaris és “temporal”, però sense un rumb definit: “Si d’aquí a un temps sentim que encara tenim quelcom per dir, tornarem.” També van comentar que “40 anys fent d’allò autòcton un estil és molt de temps” i que s’ha de donar pas a les noves veus. 

Aquesta és la cinquena actuació de la Companyia Elèctrica Dharma –emblemàtica i pionera companyia de pop-rock català i de la fusió amb altres estils i gèneres– al Palau de la Música, que anteriorment hi actuà amb la Cobla Mediterrània (en dues ocasions) i en un altra ocasió en format simfònic, i s’emmarca en la segona edició del cicle BandAutors.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter