Subscriu-te

L’Orquestra Ars Medica presenta el seu primer cicle de concerts al Casal del Metge de Barcelona

Orquestra Ars Medica. © jordiguerrero.es

L’Orquestra Ars Medica ofereix el diumenge 27 de novembre (19 hores) la primera audició del seu nou cicle de concerts a Barcelona, que inclou un total de tres actuacions fins al 15 de març, a l’auditori del Casal del Metge de Barcelona.

El programa d’aquest primer concert, titulat “El jove Mendelssohn: quelcom més que un prodigi”, inclou obres molt poc interpretades d’aquest autor romàntic, com el Concert per a violí i cordes en Re menor –amb el jove solista i nou concertino de l’orquestra Rubén Herrera, nascut a Eivissa el 1986, que toca un violí Silvestre de l’any 1885–, el minuet de la Simfonia núm. 8 i la Simfonia núm. 10, i composicions d’autors tan diversos com Pergolesi i Sibelius. Els altres dos concerts tindran lloc els dies 26 de febrer i 15 d’abril de 2012 i estaran dedicats als compositors Mozart i Elgar, i Vivaldi i Giuliani, respectivament.

L’Orquestra Ars Medica de Barcelona va néixer l’any 1984 a iniciativa d’un grup de metges amants de la música, i s’ha convertit, d’aleshores ençà, en una de les poques orquestres no professionals i no vinculades a l’ensenyament. Durant aquests anys, se n’ha volgut preservar el caràcter de cambra, de manera que només s’incorporen a la formació els instruments de vent i metall quan el repertori i l’ocasió així ho demanen. Han dirigit l’orquestra mestres com Francesc Garrigosa, Enric Ribó, Jordi Colomer, Joaquim Miranda, Fernando Marino, Antoni Guinjoan i Hermann Bieg. Actualment, el director és Joan Cantarell, format a Viena, Londres i Barcelona, on també exerceix la docència.

Aquest cicle compta amb el suport de Mutual Medica. Les entrades per als concerts d’aquest cicle, que es poden comprar al mateix Casal del Metge (Via Laietana, 31) des de dues hores abans que comenci el concert, tenen un preu general de 10 euros, i un preu reduït de 5 euros per a menors i estudiants de fins a 25 anys.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter