Subscriu-te

L’Orquestra Simfònica de la Ràdio Colònia i la veu de Brueggergosman a L’Auditori

La soprano Measha Brueggergosman

Després del recital pianístic de Paul Lewis al Palau de la Música Catalana amb què va donar el tret de sortida la 29a temporada de concerts del cicle Ibercamera, a l’Auditori de Barcelona comença la desena temporada d’orquestres internacionals aquest dilluns, 19 de novembre, a les 20.30 h. Ho fa amb una de les millors orquestres alemanyes, l’Orquestra Simfònica de la Ràdio Colònia WDR. En aquesta ocasió comptarà amb el retorn a Barcelona de la soprano Measha Brueggergosman –en el debut a L’Auditori després de la seva presentació al Palau de la Música i al Liceu en anteriors temporades– i el debut del director finlandès Jukka-Pekka Saraste. El concert està integrat per un programa clàssic: les Quatre últimes cançons de Richard Strauss i la Cinquena Simfonia de Beethoven.

El director finlandès Jukka-Pekka Saraste

Un any més, la temporada d’orquestres internacionals que L’Auditori coprodueix amb Ibercamera presenta 5 concerts amb les millors formacions simfòniques del moment, que se succeeixen fins al mes de juny: Orquestra Simfònica del Teatre Mariinski de Sant Petersburg, Orquestra Nacional de França, Orquestra Simfònica de la Ràdio Colònia WDR, Orquestra Simfònica de Bamberg i l’Staatskapelle de Weimar, dirigides, respectivament, per Valeri Gergiev, Daniele Gatti, Jukka-Pekka Saraste, Jonathan Nott i Leopold Hager.

Un dels concerts més destacats és el de l’11 de gener de 2013 amb l’Orquestra Simfònica del Teatre Mariinski de Sant Petersburg i Valeri Gergiev, formació i director molt estimats pel públic barceloní. Valeri Gergiev dirigirà un programa monogràfic dedicat a Txaikovski en què actuarà el pianista cubà Jorge Luis Prats, convertit ja en un mite redescobert del piano a capitals com Amsterdam, París i Londres.

Una altra de les novetats d’aquesta temporada és la incorporació de noves modalitats d’abonaments a un preu més reduït que permeten accedir als 6 concerts de la temporada per un preu de 12 euros per concert. Ibercamera col·labora amb L’Auditori des de la seva inauguració l’any 1999. I des de l’any 2003 presenten conjuntament una temporada estable que ha portat a Barcelona les orquestres més importants del panorama internacional.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter