Subscriu-te

L’OSV presenta el programa “La llum del Nord” al cicle Concerts Simfònics al Palau

Veronika Eberle. © Bernd Noelle

El dissabte 14 de gener (Palau de la Música Catalana, 19 h), l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV), sota la batuta del seu director titular, Rubén Gimeno, ofereix el concert “La llum del Nord”, corresponent al cicle Concerts Simfònics al Palau, i amb la col·laboració del Cor Madrigal i de la reconeguda violinista alemanya Veronika Eberle.

La jove Veronika Eberle és considerada una de les millors promeses musicals d’Alemanya. Va ser presentada per Simon Rattle al Festival de Pasqua de Salzburg 2006 interpretant el Concert de Beethoven amb la Filharmònica de Berlín. Amb el proper concert del cicle de Concerts Simfònics es presentarà davant del públic del Palau de la Música Catalana amb el Concert per a violí i orquestra, en Re menor, op. 47 de Jean Sibelius.

A la segona part, prendran el protagonisme l’OSV i el Cor Madrigal amb Les dones de Peer Gynt, Música incidental de la suite núm. 1 del mateix nom, més altres fragments d’Edvard Grieg. Dirigit per Mireia Barrera, el Cor Madrigal va ser fundat fa 60 anys a Barcelona i és reconegut com un dels cors més prestigiosos del nostre país.

Per ampliar la informació del concert, s’han elaborat Les impressions des del quart faristol, proposta iniciada aquest any per donar a conèixer d’una manera més personal els concerts de l’OSV. Fetes pel músic de la Simfònica Xavier Riba, es poden  consultar al web de l’OSV (www.osvalles.com). També, i per continuar celebrant els 25 anys de la Simfònica, en aquesta ocasió es podrà escoltar la fanfara regalada pel compositor Joan Vives.

El concert següent del cicle Concerts Simfònics al Palau serà el dissabte 28 de gener (19 h) amb la presència de la directora coreana Shi-Yeon Sung, amb obres de Bach, Schubert i Beethoven.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter