Subscriu-te

Maine Takeda, Matthias Daehling, Marc García i Charlie Baigent guanyen la Salvat Beca Bach 2024

La soprano Maine Takeda, el contratenor Matthias Daehling, el tenor Marc García i el baix Charlie Baigent són els guanyadors de la Salvat Beca Bach 2024, d’acord amb la deliberació del jurat, que ha destacat l’elevat nivell de la prova final celebrada el passat dijous dia 19 al Gran Teatre del Liceu.

Els solistes han estat escollits entre els 18 cantants finalistes i entre els 140 participants que havien optat a aquesta desena edició del certamen. La beca està dotada amb 5.000 € per a cada guanyador a més de l’oportunitat de participar en concerts al Palau de la Música i en festivals com Bachcelona o el Korkyra Baroque Festival de Croàcia. A més, col·laboraran i es formaran amb artistes com la soprano María Hinojosa, amb qui cantaran el proper 14 de desembre al Concert de Nadal de la Fundació Salvat, també al Palau de la Música.

El jurat d’aquesta edició de la Beca Bach ha estat format per Javier Peris, president de la Fundació Salvat; Pau Jorquera, director de Bach Collegium Barcelona; Daniel Tarrida, director de la Fundació Bachcelona; Víctor García de Gomar, director artístico del Liceu; Mercedes Conde, directora artística adjunta del Palau de la Música; María Hinojosa, soprano; Lluís Vilamajó, director i tenor solista; i Jordi Maddaleno, crític musical.

La Salvat Beca Bach, creada el 2014 per Pau Jorquera i Daniel Tarrida amb el suport i mecenatge de la Fundació Salvat, vol detectar i donar formació i oportunitats a joves talents d’arreu del món com a plataforma per a les noves generacions de cantants, d’entre 18 i 32 anys.

Imatge destacada: (c) Samuel Pereira.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter