Subscriu-te

El Palau de la Música proposa el musical ‘Sweeney Todd’ per a la nit de ‘Halloween’

El proper dimarts 31 d’octubre (20 h), el Palau de la Música proposa una nova edició del ja tradicional Concert de Halloween. En aquesta ocasió es reuniran més de cent artistes a l’escenari en el primer musical que s’interpretarà íntegrament a la sala modernista.

Es tracta de la versió de concert dramatitzada de Sweeney Todd, el barber diabòlic de Fleet Street de Stephen Sondheim, amb els actors i cantants Miquel Fernández i Anna Moliner en els papers principals de Sweeney Todd i Mrs. Lovett, i amb la participació d’Ivan Labanda, Eloi Gómez, Ana San Martín, Jordi Vidal, Maria Santallusia, Xavier Fernández i Jan Gavilan. El musical compta també amb l’Orquestra Camerata Penedès i el Cor de Jove de l’Orfeó Català, amb direcció musical d’Andreu Gallén i direcció escènica Jordi Prat i Coll, en una versió en català de Roser Batalla i Roger Peña. Una oportunitat única per gaudir de la nit de Halloween amb un espectacle únic en un escenari privilegiat!

Estrenat el 1979 a Broadway, el premiat musical Sweeney Todd, el barber diabòlic de Fleet Street ha estat traduït a diverses llengües i s’interpreta arreu del món. L’adaptació cinematogràfica de Tim Burton, amb Johnny Depp i Helena Bonham Carter, el 2007, es va convertir en un gran èxit de taquilla i un dels títols més premiats i aplaudits per la crítica. Sweeney Todd és la història de Benjamin Barker, un home que ha estat empresonat injustament durant quinze anys, aconsegueix escapar de la presó i torna a Londres amb l’objectiu de venjar-se del jutge Turpin, l’home que el va empresonar. Baker, ja com a Sweeney Todd, torna a la seva vella barberia al pis de dalt de la pastisseria de Mrs. Lovett. La navalla d’afaitar està ben esmolada i els pastissos de carn de Mrs. Lovett més deliciosos que mai…

Cal recordar que el musical es va fer per primera vegada en català l’any 1995 amb direcció escènica de Mario Gas i amb Constantino Romero i Vicky Peña en els rols principals. L’any 2020 es volia commemorar el 25è aniversari, però no va ser possible a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19.

Una hora abans del concert (19 h), tindrà lloc una sessió del programa Plaersdemavida, el nou podcast cultural de Paula Carreras, de Ràdio Primavera Sound, relacionada amb Sweeney Todd amb la participació de Christian Machío, Marta Salicrú i Nil Martín. 

També, després del concert, el Foyer del Palau acollirà una sessió de DJ adreçada exclusivament als membres de la Grada Jove del Palau amb el duo de djs Phun. Per aquesta vetllada post concert, en què també participaran membres del col·lectiu Nautilus d’estètica Steampunk victoriana, es convida als membres de la Grada Jove a assistir-hi disfressats.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter