Subscriu-te

Mariona Carulla és reelegida presidenta de l’Associació Orfeó Català

La candidatura encapçalada per Mariona Carulla, l’única que s’havia presentat a les Eleccions a la Junta Directiva de l’Associació Orfeó Català, va ser reelegida en els comicis celebrats dimarts passat, 26 de juliol, en la reunió de l’Assemblea General Ordinària celebrada al Petit Palau. El resultat va ser de 330 vots a favor, del total de 385 vots emesos; 3 socis van votar en blanc i 52 vots van resultar nuls.

Un cop acabada la votació i el recompte, Mariona Carulla va prendre possessió del càrrec com a presidenta de la nova Junta Directiva. La presidenta va anunciar una nova etapa en què la Junta aposta per un projecte de futur per al Palau de la Música Catalana i l’Orfeó Català, que passa per obrir l’entitat musical a partir de quatre objectius: assegurar la solvència econòmica i l’excel·lència musical, convertir el Palau en un centre de cultura en confluència amb altres arts i obrir aquesta institució al conjunt de la ciutadania.

© Antoni Bofill

La nova Junta Directiva de l’Orfeó Català, formada per la majoria de membres de la Junta anterior, compta amb tres noves incorporacions: Àlex Honrubia, representant del Cor Jove i cantaire de la família de l’Orfeó Català des del 2007; Maria del Mar Calvet, cantaire de l’Orfeó Català des de fa 17 anys i mare de dues nenes que formen part també de l’Escola Coral; i Lluís Domènech i Girbau, besnét de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner i especialista en la seva obra.

Composició de la Junta Directiva de l’Associació Orfeó Català

Presidenta: MARIONA CARULLA i FONT
Vicepresident primer: ÀLEX ROBLES i FITÓ
Vicepresident segon: ANTONI ROS MARBÀ
Secretari primer: JOAN VALLVÉ i RIBERA
Secretari segon: CARLOS CUATRECASAS i TARGA
Tresorer: JOAN PLANES i VILA
Arxiver-bibliotecari: JOAQUIM BORRÀS i GÓMEZ
Vocal 1: EMILIO ÁLVAREZ i COSTA
Vocal 2: ASSUMPTA TERRÉS i BOVET
Vocal 3: GLÒRIA RENOM i VALLBONA
Vocal 4: JAUME AYATS i ABEYÀ
Vocal 5: JOAN MANUEL SOLER i PUJOL
Vocal 6: LLUÍS DOMÈNECH i GIRBAU
Vocal 7: ÀLEX HONRUBIA i GIL
Vocal 8: MARIA DEL MAR CALVET i FRANCESCH
Vocals cantaires (escollits directament pels cantaires, vuits dies abans de les eleccions): Xavier Garcia-Moll Marimón, Guillem Gascón Picallo, Mar Giné Guix i Anna Rosés Martí.

Imatge destacada: © Antoni Bofill

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter