Subscriu-te

Neix el Barcelona Piano Festival

Christopher Elton

El Barcelona Piano Festival reuneix per primera vegada, del 2 al 8 de juliol, a un important equip de mestres internacionals del món del piano, que oferiran un seguit de master classes dirigides a pianistes professionals, estudiants de Postgrau, Grau Superior i Grau Professional de nivell avançat. El Barcelona Piano Festival es proposa donar resposta a les inquietuds de joves pianistes i estudiants amb el contacte amb grans pianistes amb experiència pedagògica, en una setmana d’activitats musicals. Els professors implicats en aquest projecte son Ramon Coll, Christopher Elton, David Kuyken, Albert Attenelle, Antonio Sánchez Lucena i Mark Hastings, que impartiran les classes de piano, música de cambra i piano acompanyant de cant. El curs finalitzarà amb el Concert de Cloenda en el que participaran els alumnes seleccionats, en el qual es anunciarà el nom del guanyador del Premio BPF, consistent en una beca i la participació en un seguit de concerts a Barcelona durant la temporada 2012-2013.

A més, el Barcelona Piano Festival col·labora amb investigadors de la University of Sydney, que treballen en un estudi sobre el fonaments estilístics interpretatius de la música espanyola. Per això, la organització del festival estableix una Menció Especial per al alumne seleccionat per els professors com el millor intèrpret de música espanyola, a més de la celebració l’últim dia de curs d’una mesa rodona moderada per un investigador de la Universitat de Sydney.

La inscripció es pot realitzar fins el 18 de juny amb un preu de 75 euros per la matrícula i reserva de lloc. El preu final del curs varia en funció del número de sessions matriculades, fins arribar a un preu màxim de 490 euros per al curs complet. Es pot consultar les bases completes al facebook del Barcelona Piano Festival o a la direcció de correu electrònic barcelonapianofestival@atempo.net

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter