Subscriu-te

Nits d’estiu Jazz a la Pedrera 2017

Pol Omedes
Pol Omedes

Hom diu que són les nits d’estiu més màgiques de Barcelona. Com a mínim, aquest festival és una inoblidable experiència suggeridora en un dels terrats més bells de la ciutat, d’arquitectura sinuosa i amb unes vistes fantàstiques sobre la ciutat. L’edició d’enguany, entre el 9 de juny i el 9 de setembre, presenta una magnífica representació del jazz jove barceloní combinat amb figures representatives del jazz internacional. Els primers concerts van ser protagonitzats per la vocalista Susana Sheiman al costat de l’arranjador italià Duccio Bertini, amb el programa A day in Barcelona, i pel pianista Albert Bover i el contrabaixista Horacio Fumero, un dels primers duets de jazz estables del país.

El 14 i 15 de juliol serà el torn del trompetista i compositor Pol Omedes, una revelació estimulant i sorprenent de l’escena catalana actual. Presenta el seu nou disc, Mallorca, que uneix un quartet de corda al sextet de jazz format per joves músics catalans de gran qualitat, com son Lluc Casares al saxo tenor i Joan Monné al piano, entre d’altres.

Travessant novament la frontera catalana, els dies 28 i 29 de juliol el pianista i compositor Jose Carra, d’immensa creativitat, presenta un programa poètic que recull equilibradament diverses influències: rock, pop, clàssica o jazz, tot creant un univers personal.

Les figures internacionals reapareixen novament a les darreres cites del cicle. Els dies 1 i 2 de setembre la vocalista portuguesa Sofia Ribeiro es presentarà en format de quartet per fer gala de les seves profunditat interpretativa i potència creativa.

La darrera cita de les Nits d’Estiu a la Pedrera serà els dies 8 i 9 de setembre, amb Michael Olivera, bateria cubà que s’ha fet un nom com un dels personatges més respectats i admirats del panorama jazzístic internacional. En format de quartet presentarà el seu estil personalíssim que beu de múltiples influències, com també de la música tradicional cubana. A més portarà, com a convidat especial, el baixista i guitarrista Munir Hossn.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter