Subscriu-te

Nou cicle Arts Sònica a l’Arts Santa Mònica

act_artssonica

L’Arts Santa Mònica convoca novament el cicle Arts Sònica, un cicle que pretén desfer els prejudicis existents sobre la música electrònica i oferir una mirada crítica sobre la relació d’allò musical amb allò visual a través de quatre concerts amb entrada lliure.

Comissariada per Lluís Nacenta, l’edició 2013-14 de l’Arts Sònica planteja al públic el trencament de tòpics, com el pretès caràcter abstracte de la música electrònica, un format que ja s’ha convertit en estàndard quasi obligat i que no sempre respon a un treball aprofundit de la relació entre element sonor i visual.

Els músics i creadors emergents d’aquest cicle s’han seleccionat en tant que músics que porten temps desenvolupant un treball original en el terreny de la relació entre el camp sonor i el visual. Amb aquest propòsit, cada concert anirà precedit d’una breu presentació dels protagonistes i del comissari del cicle.

S’iniciarà el divendres 22 de novembre amb l’actuació de Wata Tremulo F, de Román Ramón. L’oferta seguirà el 20 de desembre amb el concert de Manos de Topo amb una acció de Laura Llaneli, You should be dancing de Felipe Vaz i Goban de Lina Bautista. El tercer concert, ja entrat el 2014, serà el 24 de gener, amb Das Wohlmanipulierte Klavier d’Alter Face. El concert de cloenda tindrà lloc el 21 de febrer, amb {RdEs} Xarxa Distribuïdora d’Emergència Sonora d’Óscar Martín, que serà una instal·lació que restarà oberta durant tota la tarda, prèviament al concert d’EVOL, que tancarà el cicle.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter