Subscriu-te

Nou cicle Vespres Musicals, al monestir de Pedralbes

El pianista Jordi Masó inaugura Vespres Musicals, al Monestir de Pedralbes. © Jordi Ribó
El pianista Jordi Masó inaugura Vespres Musicals, al monestir de Pedralbes. © Jordi Ribó

El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, a Barcelona, acull un nou cicle musical que amb el nom de Vespres Musicals, i coordinat per Josep Surinyac, oferirà tres concerts al claustre del monestir. El cicle, amb voluntat de futur, té com a objectiu presentar al públic una programació musical que es vinculi significativament amb el monestir: música espiritual, obres que històricament es puguin relacionar amb el monestir i composicions fetes, tocades o inspirades per dones. En el programa d’enguany la música sorgeix del silenci a fi de tocar l’ànima i cantar la bellesa del claustre.

El primer concert, “Música del silenci”, serà el dijous 11 de juliol amb Música callada de Frederic Mompou, interpretada pel pianista Jordi Masó. El concert es complementarà amb la lectura de textos de sant Joan de la Creu, Josep Janés i Paul Valéry a càrrec de l’actor Sergi Mateu. Vindrà després el concert “Música de l’ànima” amb el Trio Kandinsky –format per Corrado Bolsi, violí; Amparo Lacruz, violoncel, i Emili Brugalla, piano– i el clarinetista José Luis Estellés, que interpretaran el  Quartet per a la fi del temps d’Oliver Messiaen, el dimecres 17 de juliol. Finalment, la proposta “Música del claustre. Natura i esperit” clourà el cicle el dijous 25 de juliol, amb un recital de lieder de Schubert, Schumann, Wolf i Strauss a càrrec de la soprano Elena Copons, acompanyada al piano per Francisco Poyato.

El concerts seran a les 21 hores (accés al claustre des d’una hora abans) i tindran un preu d’11,30 euros; les places són limitades (els seients no són numerats) i es recomana reserva prèvia. Per a més informació i reserves es pot telefonar al 93 256 34 27, enviar un fax al 93 203 94 08 (de dilluns a divendres, de 10 a 14 h) o bé contactar amb l’organització mitjançant l’adreça electrònica reservesmonestirpedralbes@bcn.cat.

Descarregar PDF
Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter