Subscriu-te

Nou concerts al Palau i a L’Auditori, entre novembre i juny, integren la 41a temporada d’Ibercamera a Barcelona

Entre l’11 de novembre i el 4 de juny, tindran lloc els nou concerts d’una nova temporada d’Ibercamera, que tindrà lloc, com és habitual, entre el Palau de la Música –amb tres concerts– i L’Auditori –on se’n faran sis.

La temporada arrencarà l’11 de novembre a L’Auditori amb un concert de l’Orquestra Filharmònica d’Hèlsinki que, dirigida per Jukka-Pekka Saraste, interpretarà la Segona Simfonia de Sibelius. A la primera part, i juntament amb el pianista Nelson Goerner, s’hi podrà sentir el Concert per a piano núm. 3 de Rakhmàninov.

Ja al gener, tindran lloc dos concerts en dues setmanes consecutives: el dia22, al Palau de la Música, serà el torn de la Capella Andrea Barca, sota la direcció -des del piano- del seu creador, András Schiff. El programa estarà format per peces de Mozart i Bach. El compositor barroc també serà present en el següent concert, dedicat monogràficament a tres de les seves cantates interpretades a L’Auditori per Philippe Herreweghe, que debutarà així a la temporada d’Ibercamera.

El 14 de febrer, novament al Palau, el pianista Daniil Trifonov interpretarà peces de Txaikovski, Chopin i Barber, i deu dies més tard, a L’Auditori, prendrà el relleu l’Orquestra Simfònica de WDR Colònia i el violoncel·lista Pablo Ferrández que, sota la batuta d’Andrés Orozco-Estrada, interpretaran una l’Obertura “Egmont” de Beethoven, el Concert per a violoncel de Schumann i la Cinquena Simfonia de Txaikovski.

També hi haurà dos concerts al mes de març: el dia 24 a L’Auditori, amb la Segona Simfonia de Mahler interpretada per Teodor Currentzis al capdavant de la seva orquestra musicAeterna i el Cor Ibercamerea; mentre que el 31, al Palau de la Música, la protagonista serà la guitarrista Ana Vidovic que, acompanyada per l’Orquestra Da Camera, interpretarà el Concert per a guitarra de Vivaldi, mentre que l’orquestra en solitari oferirà partitures de Schubert i Boccherini.

A la recta final de la temporada, hi haurà encara dos concerts més a L’Auditori: el 5 de maig a càrrec de l’Orquestra Simfònica de Galícia, amb el pianista Jan Lisiecki i el director titular de la formació, Roberto González-Monjas. En el programa, el Concert per a piano núm. 1 de Chopin i la Simfonia “Del nou món” de Dvorak.

Finalment, el 4 de juny, tancarà temporada l’Orquestra Simfònica de Viena, amb el solista de violí Renaud Capuçon i el director Petr Popelka. Beethoven, Mendelssohn, Josef Strauss i Richard Strauss conformaran el programa del concert.

Imatge destacada: © Felix Broede.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter