Subscriu-te

Òmnium Bages atorga el Premi Bages de Cultura 2011 a Mireia Pintó

La mezzosoprano Mireia Pintó

El jurat del Premi Bages de Cultura 2011 ha atorgat de forma unànime el guardó d’aquesta edició a la mezzosoprano manresana Mireia Pintó per “la seva trajectòria professional i per la seva destacada carrera musical. També per haver estat una ambaixadora de Catalunya i de la música i, sobretot, pel seu compromís amb el país i la seva gent. No només entén la música com un entreteniment, sinó com una transmissió de valors. Solidària, lluitadora i forta, sempre està predisposada a ajudar quan li ho demanen i malgrat que ha passat uns moments difícils a nivell personal no ha deixat mai de complir els seus compromisos”.

L’acte de lliurament es fa divendres 25 de novembre (20 h) al saló de sessions de l’Ajuntament de Manresa. El guardó del Premi Bages de Cultura d’enguany és obra de l’artista Josep Barés. La glossa del premiat anirà a càrrec del musicòleg i director general de l’Auditori de Barcelona, el també manresà Oriol Pérez Treviño.

Com a novetat de l’edició d’enguany, el vestíbul de l’Ajuntament acollirà una mostra de l’exposició commemorativa dels 50 anys d’Òmnium Cultural i els 40 d’Òmnium Bages. En unes vitrines al vestíbul del Consistori es mostraran objectes personals de la guardonada.

Durant l’acte, el grup Bosni interpretarà la cançó Paraules d’Itàlia, guanyadora del Premi Sibelius de Cantautors 2010. I com a cloenda, l’Orfeó Manresà interpretarà l’obra Escolteu-nos de Francesc Vallès, guanyadora del Premi Fundació Orfeó Manresà 2010.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter