Subscriu-te

Òpera de Sarrià i Òpera de Cambra de Barcelona presenten la setena temporada amb tres títols humorístics i innovadors

La serva padrona, L’occasione fa il ladro i The four-note opera són les obres de la nova programació, que recupera les produccions que van quedar interrompudes l’any passat per la pandèmia.

Aquest cap de setmana tindran lloc les tres funcions del primer d’aquests títols al Teatre de Sarrià. Els cantants Serena Sáenz i Carles Pachón, amb direcció d’escena de Xevi Dorca i musical d’Assunto Nese, seran els protagonistes d’aquesta òpera còmica de Giovanni Battista Pergolesi sobre llibret de Gennaro Antonio Federico en la qual també participaran l’Orquestra Barcelona Concertante i l’Escola de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, entre d’altres.

La temporada continuarà el mes de març amb la sorprenent i innovadora The four-note opera de Tom Johnson, en traducció castellana i adaptació de Paco Mir. La soprano Sara Bañeras, la contralt Mariana Carrilho, el tenor Carles Ortiz, el baríton Pau Armengol i el baix Alejandro Baliñas assumiran aquesta comèdia lírica eminentment minimalista, amb només quatre notes, sota la direcció musical i amb acompanyament al piano de Leyre Sáenz de Urturi.

Finalment, la farsa rossiniana L’occasione fa il ladro, ossia Il cambio della valigia, amb llibret de Luigi Prividali, tancarà la temporada el mes de maig vinent. S’oferirà en versió orquestral, amb els solistes Natalia Pérez i Jan Antem, entre d’altres, l’Orquestra Concertante dirigida per Assunto Nese i direcció escènica d’Anna Ponces. En aquest cas, col·laborarà en l’escenografia l’Escola Universitària de Disseny i Enginyeria Elisava.

L’equip d’Amics de l’Òpera de Sarrià i l’Òpera de Cambra de Barcelona, encapçalat musicalment per Nese i amb direcció artística de Raúl Giménez, també ha seleccionat per al seu projecte d’acadèmia d’òpera d’enguany les sopranos Serena Sáenz, Sara Bañeras i Natalia Pérez, la mezzo Lucía Iglesias i la contralt Mariana Carrilho. En les veus masculines, compten amb els tenors Carlos Ortiz, Alberto Ballesta i Elías Ongay, els barítons Carles Pachón i Pau Armengol, i els baixos Alejandro Baliñas i Jan Antem.

La temporada dels Amics de l’Òpera de Sarrià – Òpera de Cambra de Barcelona seguirà

escrupolosament les normes d’higiene i seguretat establertes per les autoritats. Així, l’espai estarà constantment desinfectat, hi caldrà l’ús de mascareta de forma obligatòria i hi haurà una butaca de separació entre assistents, a més de no oferir-s’hi programes de mà en paper sinó que es podran baixar del web https://www.amicsoperasarria.com/.

Descarregar PDF

1 comentari

  • Felicitats a la tasca de suport i difusió popular de l’òpera del Teatre de Sarrià!! No us ho perdeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter