Subscriu-te

Pinchas Zukerman interpretarà el ‘Concert per a violí’ d’Elgar amb l’Orquestra Nacional de Lió al Palau de la Música 

El pròxim dimarts, 21 de novembre (20 h), el Palau de la Música convida l’Orquestra Nacional de Lió i el seu titular, Nikolaj Szeps-Znaider, al cicle Palau 100 arran de la recent incorporació de l’Auditorium de Lió a l’organització ECHO, de la qual el Palau forma part.

En el concert destaca la participació del violinista Pinchas Zukerman, que interpretarà el Concert per a violí, en Si menor, op. 61 d’Edward Elgar, un dels més difícils del repertori, amb què començarà el concert. El programa es completarà amb la Primera Simfonia de Johannes Brahms, tot un cim del repertori simfònic romàntic. 

Amb una carrera molt celebrada que abasta cinc dècades, Pinchas Zukerman és un dels músics més sol·licitats i versàtils d’avui dia: solista de violí i viola, director d’orquestra i músic de cambra. Reconegut com a virtuós, és admirat pel lirisme expressiu de les seves interpretacions, la bellesa singular del seu to i una musicalitat impecable, trets que es manifesten en el conjunt de la seva discografia que comprèn més d’un centenar d’àlbums, que li han valgut dos premis Grammy i fins a vint-i-una nominacions.

Imatge destacada: (c) Cheryl Mazak.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter