Subscriu-te

Sis mil persones podran gaudir, aquest diumenge, de les Portes Obertes al Palau de la Música

El diumenge 19 de novembre de 2023, de 9 a 14 h, el Palau de la Música celebrarà la tradicional jornada de Portes Obertes, amb motiu de la proximitat de la festa de Santa Cecília, patrona de la música, i en el marc de la commemoració del centenari de la mort de l’arquitecte de l’edifici, Lluís Domènech i Montaner.

Les entrades per a la Jornada tenen un preu simbòlic d’1 euro. En total es posaran a disposició del públic sis mil entrades, la recaptació de les quals es destinarà íntegrament a Palau Vincles, el projecte social del Palau de la Música.

En aquesta jornada festiva, durant cinc hores i en un format d’itinerari, els visitants podran accedir a la Sala de Concerts (platea i segon pis), escenari de grans concerts i esdeveniments, i a la Sala Lluís Millet, emblemàtica sala de descans situada a la planta principal amb la seva balconada, que s’obrirà als assistents per gaudir del jardí de columnes, totes diferents i coronades per capitells de pedra amb motius florals, tret característic de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. El públic accedirà al Foyer i a la Plaça, que es convertirà també en un espai musical gràcies a la col·laboració amb el Concurs Internacional de Música Maria Canals, que cedirà un piano perquè tothom el pugui tocar i convertir-se en intèrpret del Palau per un dia.

Com ja és habitual, la jornada de Portes Obertes també tindrà protagonisme a les xarxes socials. Amb l’etiqueta #PortesObertesPalau es convida a tota la ciutadania i assistents a compartir la seva visita a través del Facebook, X i Instagram del Palau de la Música. A més, durant tot el dia es promourà el concurs fotogràfic de la jornada “La millor foto” a través de X i Instagram amb l’etiqueta #PortesObertesPalau. De totes les imatges rebudes durant la jornada, es triarà la millor i el guanyador podrà gaudir d’un sopar per a dues persones al Cafè del Palau, gentilesa de Balot Restauració.

Imatge destacada: (c) Martí E. Berenguer.

Descarregar PDF

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Twitter feed is not available at the moment.
Segueix-nos a Twitter